Şimdi Ara

korona virüs mutasyona uğramış.. evrim diye bir şey yok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izlanda'daki korona vakalarında mutasyona uğramış korona virüsleri tespit edilmiş. haa bu arada tabi ki evrim diye bir şey yok canım, olur mu hiç öyle şey, aaa çok ayıp ama.

• Eskiden "evrim yok adaptasyon var" diyorlardı, şimdi "mutasyon başka evrim başka" diyorlar, ileride de "evrim aslında evrim değildir" diyecekler sanıyorum.
  • Hikmetinden sual olunmaz diyip içlerine kapanmalari daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan Galip Bey

Eskiden "evrim yok adaptasyon var" diyorlardı, şimdi "mutasyon başka evrim başka" diyorlar, ileride de "evrim aslında evrim değildir" diyecekler sanıyorum.
    Yooo, eskiden beri mutasyonların yeni bir tür oluşturamayacağını, evrime katkısı olmadığını sürekli söylüyorlar.
    Nesillerce devam eden mutasyonun, düşük olasılıklı "YARARLI MUTASYONUN", nesiller geçerken hep yararlı olarak devam etmesi, başka bir türe canlıyı dönüştürmesinin cevabı nedir?
    Ve sayısız tür, unutmadan...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

Yooo, eskiden beri mutasyonların yeni bir tür oluşturamayacağını, evrime katkısı olmadığını sürekli söylüyorlar.
    Nesillerce devam eden mutasyonun, düşük olasılıklı "YARARLI MUTASYONUN", nesiller geçerken hep yararlı olarak devam etmesi, başka bir türe canlıyı dönüştürmesinin cevabı nedir?
    Ve sayısız tür, unutmadan...

Alıntıları Göster
    Onu sizin gibiler söylüyor, bilim insanları değil.

• ..evrim vardır ama darvin yalan..
    ..evrim ve darvın vardır ama evrimi müslim alimler 100.000yıl evvel söylemişti..
    ..evrim zaten kuranda yazıyordu darvin kurandan arakladığını gizlemiştir kafirdir..
    ..evrim zaten kuranda yazıyordu darvin gizli müslümandı..
    ..evrimi inkar edenin kellesi vurula..

• quote:

Onu sizin gibiler söylüyor, bilim insanları değil.

Alıntıları Göster
    Kendi fikrmi söylemedim, yukardaki arkadaşa cevap olarak, zaten bu şekilde eskiden beri karşı çıkıyorlar dedim! Ok?
    Şahsi fikrimi ise belirttim. "Siz" gibilerin mutasyon argümanı, teoriyi pek kurtarmaz bence. Gelip burda tüm bilim insanları aynı fikirdeymiş gibi konuşmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kendi fikrmi söylemedim, yukardaki arkadaşa cevap olarak, zaten bu şekilde eskiden beri karşı çıkıyorlar dedim! Ok?
    Şahsi fikrimi ise belirttim. "Siz" gibilerin mutasyon argümanı, teoriyi pek kurtarmaz bence. Gelip burda tüm bilim insanları aynı fikirdeymiş gibi konuşmayın.

Alıntıları Göster
    ugarb yıllardır onlarca insan sana burada gerçek bilim insanlarının fikirlerini aktarıyor, anlamamak için çabadan çabaya giriyorsun. Bu çabanı başka kanallara yönlendirsen şu an belki fazladan bir dil biliyordun, belki bir enstrüman çalıyordun, belki de bir programlama dili öğrenmiştin. Bu bilim düşmanlığıyla nereye kadar gideceksin?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben de onu diyorum işte. Burada zırvalayacağına kendini daha da geliştirebilirdin. Keman konusunda daha iyi yerlere gelebilirdin, veri madenciliği yapabilirdin, belki Geleneksel Çince'yi bile sökebilirdin.
  • quote:

Ben de onu diyorum işte. Burada zırvalayacağına kendini daha da geliştirebilirdin. Keman konusunda daha iyi yerlere gelebilirdin, veri madenciliği yapabilirdin, belki Geleneksel Çince'yi bile sökebilirdin.

Alıntıları Göster
    Senin yaşın kaç birader? Evrimi veya teorisini ölümüne savunup, burda bana "zırvalayacağına" gibi kelimeyi nasıl kulanıyorsun?
    Kimsin? Bir otorite falanmı? Madem itham ediyorsun, siz gibilerin taptığı evrimağacına vs. ye iman etmek zorunda değilim. Sen sorgulamıyorsan seni bağlar. Beğenmiyorsan blokla geç!

• quote:

Senin yaşın kaç birader? Evrimi veya teorisini ölümüne savunup, burda bana "zırvalayacağına" gibi kelimeyi nasıl kulanıyorsun?
    Kimsin? Bir otorite falanmı? Madem itham ediyorsun, siz gibilerin taptığı evrimağacına vs. ye iman etmek zorunda değilim. Sen sorgulamıyorsan seni bağlar. Beğenmiyorsan blokla geç!

Alıntıları Göster
    Evet, otoriteyim.
  • quote:

Evet, otoriteyim.

Alıntıları Göster
    Sen gibilere cevap verende suç! Neyse değmez. Hata yapmışız. Blok!

• Neyse efendiler, siz cahil cühelanın lafına bakmayın. Ufak bilgilendirici notlar eklemeden geçmeyelim. Virüsler kendi içlerinde evrimi pek güzel kanıtladıkları gibi insanın evrim süreci için de kanıt oluşturular. İnsanın genomunda pek çok virüsün izleri vardır, kelimenin tam anlamıyla içimize işlemişlerdir. Bunlara endojen retrovirüsler denir. Bunların bir kısmına en yakın primat akrabamız olan şempanzelerde de aynen rastlanır ki bu da genetik olarak aynı kökenden geldiğimizin kanıtıdır. Bununla ilgili forumda Torlak Kemal'in verdiği muazzam bilgiler vardı ama maalesef biraz gerilerde kaldı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    evrimağacına falan tapmıyoruz. kendi adıma hiç bir şeye tapınmıyorum. koronaya yakalanırsan dua et geçmesini bekle. geçmezde sıkıntıya girersen hikmetinden sual olunmaz dersin artık.

• burda din iman satıp koronaya yakalanınca dua etmek yerine doktor hemşire önlüğüne ağlayan darvin olsun..
  • Arkadaşlar mutasyon vs kafa yaptık . Şaka bir yana atıyorum bu covit-19 virusu H1N1 (domuz gribi) değişim göstererek oluştu ise isterse laboratuvar ortamında oluşsun sonuç itibarı ile evrim geçirmiştir.

Covit-19 100 yakın türü olduğu söyleniyor. Bunlar mutasyondur.

Yok eğer cenabı rabbim insanları yarattı ve insanları bu dünyada cezalandırıyorsa haklıdır. Cehennem dolmuş acı cektirerek ve özel afla bu dünyada cezalandırır. Azrail ve benim gibi binlerce kişiye 1200 covit-19 davetiyesi verildi.
    Karesi ile orantılı artıyoruz.

Tükenmeden biletinizi alın bu dünyada sadece 15 gün acı çekeceksiniz. Öbür dünyada cennete gideceksiniz.

Ha dur yaa Cehennemde yerde kalmamışsa . Cennettede yer kalmamıştır. nolcek şimdi.

Cenabı rabbim bilir işini .

İzahını başka zaman yaparız.

• İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    Endojen retrovirüslerin DNA'larına şempanze ve insanda aynen rastlanması tesadüfen olmamış mı yani? Ben anlamadım açıkçası aynı kökenden gelmeye kanıt nasıl oluyor? Bir de kanıt olması tesadüfü ortadan neden kaldırmıyor?

Ben evrimi kabul eden birisiyim de bu tesadüfü sindiremiyorum sen hem kanıt var diyorsun hem de tesadüf diyorsun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torlofan

Endojen retrovirüslerin DNA'larına şempanze ve insanda aynen rastlanması tesadüfen olmamış mı yani? Ben anlamadım açıkçası aynı kökenden gelmeye kanıt nasıl oluyor? Bir de kanıt olması tesadüfü ortadan neden kaldırmıyor?

Ben evrimi kabul eden birisiyim de bu tesadüfü sindiremiyorum sen hem kanıt var diyorsun hem de tesadüf diyorsun sanırım.
    Nasıl kanıt olduğu şurada güzelce açıklanıyor: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/120798603
  • İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    Peki tesadüfen olan ne? Ben de kanıt olduğunu düşünüyorum zaten, sizin iddianız türleşmenin tesadüfen oluştuğu ise kanıtlar tesadüfe değil bir bilinçli türleşmeye götürmez mi bizi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.