Şimdi Ara

Koskoca Türksat Kablonet'de modem yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasıl bir rezillik ya nasıl bir rezillik türksat da modem yok nereden bulacağız modemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amazondan alsak ne alabileceğiz ki ne bir liste var ne bir şey nasıl bir hizmet bu anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikinci ele 300 vereceğime amazondan sıfır almak daha mantıklı hocam fırsatçılar başlamış yine 300 ne ya dandik bir modem alt tarafı karaborsa resmen

• letgodan falan bakın hocam ben 150 liraya ubee aldım mis gibi :D

ama baktımki türksatın modem yok olaylarından sonra millet fiyatları yukarı çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneskaanb -- 24 Şubat 2019; 19:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskaanb

letgodan falan bakın hocam ben 150 liraya ubee aldım mis gibi :D

ama baktımki türksatın modem yok olaylarından sonra millet fiyatları yukarı çekmiş
    marka ve model tam olarak alabilir miyim hocam?

klasik türkiye fırsatçı açgözlü çok hard seviye burası

• ben ikinci el olarak aldım aboneliği iptal ettirmiş modem elinde kalmış letgo dan kablonet ya da docsis modem diye aratıp bulmuştum ubee evw32c modemin modeli bu şansına bulursan pazarlık falan yapıp al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskaanb

ben ikinci el olarak aldım aboneliği iptal ettirmiş modem elinde kalmış letgo dan kablonet ya da docsis modem diye aratıp bulmuştum ubee evw32c modemin modeli bu şansına bulursan pazarlık falan yapıp al bence
    250 lira minimum hocam docis 3.0 modemler fırsatçı şerefsizler uçurmuş fiyatları

• ben 31 aralık günü abonelik başlattım 25 mb 50 akn li 44 tl 1 ocakta kalktı akn 25 mb sınırsız oldu paketim
    fakat başvuru yapıldı modem yok eee iptal olurmu dedim başvurum zaman aşımına uğrar bulamazlarsa olabilir dedi müşteri temsilcisi 2. el temiz 100 liraya modem aldım arkasındaki s.n. müşteri hizmetlerini arayarak söyledim uyumlumudur herhangi bir sorun varmı yok kullanabilirsiniz dediler 1 gün sonrada kurulum yapıldı

her ay 6-6 vermek zaten saçma bana göre temiz bulunduktan sonra dolabın üstünde duruyor modem cep telefonu gibi kumanda notebook gibi olsa alma 2. el diyeceğim de unutulan bir cihaz :)

2. el temiz letgo sahibinden v.s. bularak almanızı tavisiye ederim. yurt dışından gelen cihazlarda uyum sorunu yaşuyorlar
  • sahibinden.com
    Netmaster cbw383zn docsis 3.0 uydunet modemi - Uydunet / Kablonet Modem ilanları uygun fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 590182222
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-netmaster-cbw383zn-docsis-3.0-uydunet-modemi-590182222/detay

383ZN.Fena değildir bu cihaz.Ama sonuçta Netmaster yani belli olmaz ;)

• www.sahibinden.com
    Uydunet / Kablonet Modem Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-netmaster-cbw-383zn-modem-664621275/detay

bu da değerlendirilir
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    bunda wifi falan varmı acaba

• 383zn modelleri çok kötü modemler değil

wifi sinyali de 80 metre kare iki artı bir ev için yeterliydi kullandığımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

383zn modelleri çok kötü modemler değil

wifi sinyali de 80 metre kare iki artı bir ev için yeterliydi kullandığımda.
    netspeed düsünüyordum 35mb 66 tl ama bu modemi alirsam turksata bakabilirim tekrar kararsiz kaldim acikcasi

• türksat kablo tv ilave olarak sana kablotv hizmeti veriyor.

ama netspeed te yüksek hız veriyor.

tv olsun hız da önemli değil diyorsan kablotv

hız benim için önemli tv nin pek de bir önemi yok diyorsan netspeed.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim dusunecegim tekrardan hocam

• Netmaster CBW-383ZN Docsis 3.0 modem 2.el 250 tl yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firefoxx

Netmaster CBW-383ZN Docsis 3.0 modem 2.el 250 tl yapar mı?
    Taş çatlasın 100 lira eder etmez.
  • Netmaster CBW-383ZN bunun ikinci elini geçenlerde sahibinden.com dan 70'e aldım ben. 200 lirayada sıfır aliexpressten xiaomi mi 4 router aldım. Netmaster bridge modda, o günden beri internet sorunu yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.