Şimdi Ara

Koşu bandı mı? spin bike mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ya koşu bandı ya da spin bike alıcam ama kararsız kaldım.http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/fox-fitness-spin-bike-gala-dikey-kondisyon-bisik-216361072?gclid=CJiyzNDfmswCFUefGwodTu8A7A&ggmktg=PaidSearch*PLA*232253367*22324024407*58375877607*pla**pla-79003416807&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0
    spin bike bu.koşu bandı da herhangi biri işte.hangisi daha faydalı olur sizce? normal bisikletimde var ama vakit bulup dışarıda antrenman yapamıyorum.sadece geceleri müsait oluyorum o yüzden bu iki cihazdan birini almalıyım.aslında para vermek istemiyorum ama sabahları vaktim yok maalesef.alıp 2 günde kenara filan atmayacağım o yüzden koşu bandı konusunda da tereddütlerim var 3 ay sonra motoru bozulur birşey olur birde elektrik harcıyor pahalı olanlardan alamam 1000 1500 arası en fazla. sorun çıkarırmı diye tereddütlerim var.sizce hangisini almalıyım?

• Dusunmene bile gerek yok. Eger geceleride kullanacaksan kosu bandi olmaz. Cok ses cikartiyor.

Ayrica spin bike i kullanmayi biliyorsan en iyi kardiyo aletidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Dusunmene bile gerek yok. Eger geceleride kullanacaksan kosu bandi olmaz. Cok ses cikartiyor.

Ayrica spin bike i kullanmayi biliyorsan en iyi kardiyo aletidir.

kullanmayı bilmiyorum ama internetten antrenman programları bulabilirim.birde ilandaki cihaz nasıl sence indirimde şuan 800 lerden 600 civarına düşmüş voit alsam 990 liraya var ama aralarında çok fark yok gibi sanki fox markasıda kötü değil bildiğim kadarıyla ama voit iyi marka olduğu için acaba 2.elde olsa voit mi alsam diyorum.sence ne yapayım.kararsız kaldım.
  • Bilmiyorum ben hep salonlardaki pro makineleri kulladim eve hic almadim.

Yeri geldi onlarin bile pedallarini kirdik

Spinning cok siddetli ve zevkli bir spordur. Oyle bisiklete bindim pedal cevircem diye dusunme, bisikletin ustunde bir amuda kalkmadigimiz kaliyordu bizim.
  • quote:

Bilmiyorum ben hep salonlardaki pro makineleri kulladim eve hic almadim.

Yeri geldi onlarin bile pedallarini kirdik

Spinning cok siddetli ve zevkli bir spordur. Oyle bisiklete bindim pedal cevircem diye dusunme, bisikletin ustunde bir amuda kalkmadigimiz kaliyordu bizim.

sorun değil kondisyonum yeterli daha da iyi olması ve forma girmek için zaten almak istiyorum bu aletlerden birini.teşekkürler yardımın için.
  • En iyi kardiyo aleti internetten veya bir magazadan alacagin 5 liralik plastik iptir. 2-3 gune ogrenirsin atlamayi. Hic girme bikelara falan. Maddiyat hic problem degil dersen sen bilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

En iyi kardiyo aleti internetten veya bir magazadan alacagin 5 liralik plastik iptir. 2-3 gune ogrenirsin atlamayi. Hic girme bikelara falan. Maddiyat hic problem degil dersen sen bilirsin

maddiyat elbette önemli :) olmasa zaten buraya konu açmazdım direk gider alırdım istediğimi.ip atlamak zor ya açıkçası ipim var arada sırada atlıyorum ama 5 dakika sonra göğsüm ağrımaya başlıyor sürekli zıplamaktan vücut sarsılıyormu niye bilmiyorum.birde çok yorucu yani sürekli yapılabilecek birşey değil 2 dakika atlar 5 dakika ara verirsin ancak sürekliliği yok.sürekli atlayan birinin dizlerinde mutlaka sorun çıkar diye düşünüyorum.yine de sürekli atlayabilecek olsam dediğin gibi ip atlamayı tercih ederdim.inanılmaz terletiyor ve en çok kalori yaktıran kardiyolardan biri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde nasil ip atlanir? Altta komsun yoksa atlarsin.

Spinning den daha zor bir kardiyo bicimi yok 1 saatlik spinning dersinde 2 litre su tuketirdim ben. Bisikletlerin alti gol gibi olurdu terden. Derse 20 kisi baslardik, 15 dakika sonra arkama baktigimda 5-10 kisi kalmis olurdu.

Evde bu derece yapamazsin ama.. Grup icindeyken muzik ve ortaminda etkisiyle, hocanin gaziyla insan normalde yapamayacagi seyleri yapiyor.
  • quote:

Evde nasil ip atlanir? Altta komsun yoksa atlarsin.

Spinning den daha zor bir kardiyo bicimi yok 1 saatlik spinning dersinde 2 litre su tuketirdim ben. Bisikletlerin alti gol gibi olurdu terden. Derse 20 kisi baslardik, 15 dakika sonra arkama baktigimda 5-10 kisi kalmis olurdu.

Evde bu derece yapamazsin ama.. Grup icindeyken muzik ve ortaminda etkisiyle, hocanin gaziyla insan normalde yapamayacagi seyleri yapiyor.

bende youtube'dan videolar indirip motive ederim kendimi sorun değil :) film vs izlerken oturacağıma antrenman yapacağım aklıma başka bir yol gelmiyor.24 saat açık spor salonu olsa salona gideceğim ama salonlar 9 en geç 10 da kapanıyor.millet işten çıkıp ne ara spor salonuna gidiyor anlamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.