Şimdi Ara

kotali adsl ile baska

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kotali adsl hattima baska bir sinirsiz erisimi olan birinin sifresini girsem sinirsiz downloaddan faydalanabilirmiyim mesela bende sinirli 3gb var fakat isyerinin 512 sinirsiz sifresini girsem ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boray1 -- 18 Aralık 2004, 18:18:20 >

• evet olur.
    DO IT
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker

evet olur.
    DO IT
    parker dalga geçiyo heralde nası olur öyle bişey!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caceter

parker dalga geçiyo heralde nası olur öyle bişey!!!

Alıntıları Göster
    yamulursun hiç deneme sayaç önemli kullanıcı adı değil hem kotalı alıyon hemde sınırsız çekmek istiyon o kadar da değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

yamulursun hiç deneme sayaç önemli kullanıcı adı değil hem kotalı alıyon hemde sınırsız çekmek istiyon o kadar da değil

Alıntıları Göster
    olsaydı çok süper olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail217

olsaydı çok süper olurdu.

Alıntıları Göster
    kim dalga geçiyo deneyin ozaman ben bilgimi paylaştım sizle.
  • quote:

kim dalga geçiyo deneyin ozaman ben bilgimi paylaştım sizle.

Alıntıları Göster
    yok öle bişe canım bosuna kasma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuKabey

yok öle bişe canım bosuna kasma

Alıntıları Göster
    Adsl kullanıcı adına verilmez perker kardeş. Telefon numarasına verilir. Kayıt yaptırırken boşuna demiyorlar herhalde telefon hattı kimin üzerinde kayıtlıysa o gelsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Adsl kullanıcı adına verilmez perker kardeş. Telefon numarasına verilir. Kayıt yaptırırken boşuna demiyorlar herhalde telefon hattı kimin üzerinde kayıtlıysa o gelsin diye.

Alıntıları Göster
    bana inanmak zorunda değilsiniz .
  • quote:

bana inanmak zorunda değilsiniz .

Alıntıları Göster
    quote:

DieScheisse :

Beyler ben kendi şifremle başkasının bilgisayarından girdim

TEST EDİLDİ ONAYLANDI !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

DieScheisse :

Beyler ben kendi şifremle başkasının bilgisayarından girdim

TEST EDİLDİ ONAYLANDI !

Alıntıları Göster
    beyler imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraks23

beyler imkansız

Alıntıları Göster
    ya nasıl imkansız beni şifre ziwronun bilgisayarında çalıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikista

ya nasıl imkansız beni şifre ziwronun bilgisayarında çalıştı

Alıntıları Göster
    selam arkadslar anladigim kadari ile adsl basvurduumuzda adamlar sadece bizim telefona adsl portu aç1yorlar ve bu port bütün tarifelerde ayn1 ondan sonraki bglant1lardaki sifreye göre bizi tarifemize atiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: boray1

selam arkadslar anladigim kadari ile adsl basvurduumuzda adamlar sadece bizim telefona adsl portu aç1yorlar ve bu port bütün tarifelerde ayn1 ondan sonraki bglant1lardaki sifreye göre bizi tarifemize atiyor

Alıntıları Göster
    deneme imkani olan birisi daha yüksek hizli bir balanti seçerek h1z deneme sayfasinda hizini test edebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: boray1

deneme imkani olan birisi daha yüksek hizli bir balanti seçerek h1z deneme sayfasinda hizini test edebilirmi

Alıntıları Göster
    alakası yok. daha şifre girmeden bağlantı penceresi 256/64 gösteriyor. Başkasının şifresiyle 1024 bağlanacağını sanıyorsan yanılıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp640c

alakası yok. daha şifre girmeden bağlantı penceresi 256/64 gösteriyor. Başkasının şifresiyle 1024 bağlanacağını sanıyorsan yanılıyorsun

Alıntıları Göster
    sen devam et fatura gelince eğer 29 milyonda kalmışsa sen haklısın 100 milyon gelirse
    bak bidaha yazıyom asılma internete forumu iyi oku bu konu daha önce konuşuldu.adsl olan bir yerde istediğin şifreyi gir senin benim yada bir başkasının çalışıyo hat ama onun hesabına çekmiş olmuyorsun gene kendi hesabından gidiyormuş!!! 512 şifresi yazınca hattın 512 mi oluyo iyi düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 18 Aralık 2004, 19:06:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

sen devam et fatura gelince eğer 29 milyonda kalmışsa sen haklısın 100 milyon gelirse
    bak bidaha yazıyom asılma internete forumu iyi oku bu konu daha önce konuşuldu.adsl olan bir yerde istediğin şifreyi gir senin benim yada bir başkasının çalışıyo hat ama onun hesabına çekmiş olmuyorsun gene kendi hesabından gidiyormuş!!! 512 şifresi yazınca hattın 512 mi oluyo iyi düşün

Alıntıları Göster
    ben başkasının şifresiyle giremiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigblack_tr

ben başkasının şifresiyle giremiyorum?

Alıntıları Göster
    ne kadar akıllısınız öle tt yi bukadarda aptal yerine koymanyın ya, adsl dialup gibi değildir, port tan porta haberleşiyor senin verdiğin para port üçreti. şifredeki güvenlik 2 . plandadır önemli olan hattının bağlı olup olmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker

ne kadar akıllısınız öle tt yi bukadarda aptal yerine koymanyın ya, adsl dialup gibi değildir, port tan porta haberleşiyor senin verdiğin para port üçreti. şifredeki güvenlik 2 . plandadır önemli olan hattının bağlı olup olmaması.

Alıntıları Göster
    yaw inanmak mı istemiyosunuz?
    şu anada yazdığım yazıyı kendi bilgisayarımdan ziwronun şifresiyle yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikista

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ikista

Başkasının şifresiyle bağlanabilirsin. Başkasının hızıyla bağlanamassın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.