Brezilya’da vaka sayısı bir günde 103 artarak 137’ye yükselmiş. Brezilya’da havalar şu an 30-31 derece. Bu virüs sıcakta durmayacak gibi. Sıcakta da önlenemezse yks adına kaygılanmaya başlayabiliriz.
Sınav erkene falan çekilmez ne yaşıyorsunuz siz aga
AGA SENLE SENE BAŞI BİR HAFTA ÖNCE OLSUN DİYE HER TÜRLÜ DUAYI ETTİK OLAYA BAK :DDDDDDD
jürklopp
kullanıcısına yanıt
Ahshahahahah cidden 14-15 haziran haftası olsun 20-21 çok geç diye üzülmüştük. ŞU AN 20-21 HAZİRANDA SINAVA GİREBİLMEK İÇİN SERİ DUAYA BAŞLICAM
Evvet harbiden de sıkıntılı bir durum, şunu görene kadar pek endişe etmiyordum lakin şu an hafif tırsmaya başladım :/
İronBow34
kullanıcısına yanıt
Sınav Nisan sonuna alınacak buraya yazıyorum
melihceliktas
kullanıcısına yanıt
Benim için hava hoş ama mümkün değil resmi okullarda konular bitmeden sınav nasıl yapılsın?
İronBow34
kullanıcısına yanıt
Hocam teog gibi bir şey olabilir Nisan'a kadar konuları baz alabilirler.
melihceliktas
kullanıcısına yanıt
Hocam zaten aytde 80 soru var 70 soruluk sınava mı giricez saçmalamayın ya integral organik bitki gibi önemli konular sonlarda hep
80 soru kalır zaten konu dağılımını ona göre ayarlar bence
Hocam zaten bu Avrupada yayılmaya başlayan yeni tip bir corona virüsü mutasyon geçirmiş L tipi olarak adlandırılıyor. Katar Arabistan gibi ülkeler sıcak iklimli olmasına rağmen son hızıyla yayılıyor yani aşısı bulunmadıkça önlenemez diye düşünüyorum.
Sınav erkene falan çekilmez ne yaşıyorsunuz siz aga
MegaWindows
kullanıcısına yanıt
mezunlardan aşırı saçma ve bencilce bi beklenti.imkansız ama arkadaşlar üzgünüm :d
BidebayılistiyosanferihaB
kullanıcısına yanıt
haziranda olsun bizim olsun
aynen hocam bekleyin sizin olcak :dd duaya devamkeee ertelenirse bittin
BidebayılistiyosanferihaB
kullanıcısına yanıt
yoo ne alakası var hep siz mi gıcıklık yapacaksınız biraz da ben yapayım dedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme