Şimdi Ara

Köy Satışı Hakkında Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce ios cihazda oynadığım köyümü android cihazıma aktardım. Şimdi ben bu köyü satmak istiyorum. Hatta forumdan bir kullanıcı arkadaşımla anlaştıkda.
    Ancak oyunda ayarlardan başka bir android cihaza aktarmayı denediğimde karşı tarafın da aynı google+ da oturum açıp senkronize etmesini istiyor.

Yani arkadaşlar bir android cihazdan köy satarken komple google+ üyeliğimizi vermek zorundamıyız? (Ben gmailimi kullanıyor olduğumdan bunu yapamıyorum)

Acil yardımlarını bekliyorum

• Hocam siz bu eski cihaz diyeceksiniz cikan kodu arkadasa aticaksiniz oda temiz bir gmail hesabiyla bu yeni cihaz diyip koyu alacak ben hesabi oyle satin aldim 2 gun once adam iosdu ben android..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

Hocam siz bu eski cihaz diyeceksiniz cikan kodu arkadasa aticaksiniz oda temiz bir gmail hesabiyla bu yeni cihaz diyip koyu alacak ben hesabi oyle satin aldim 2 gun once adam iosdu ben android..

O şekilde malesef kod vermiyor hocam. Bu eski cihaz dediğimde ve başka bir android cihaz dediğim zaman kod flan vermiyor. Diğer cihazda google+ oturumu açıp senkronize edin diyor.
    Diğer başka dihaz dersem de daha önceden ios dan androide kodla geldiği için bu işlem tek seferlik olduğunu söylüyor. Yani yine kod vermiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.