Şimdi Ara

kredi kazanamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 8.8 güncelemeden geçen ay 5000 deneyime 25000 kredi fekan vardı farkına varamadık ancak benim tanklarım hep 8. tier ve hemen hepsiyle zafer alsam dahi ya çok az kredi alıyorum yada anca masrafı çıkarıyorum yenilince ne kadar iyi oynarsan oyna hep zarar üç tank vurdugum oyunlarda dahi kredi içeri giriyor o zaman 9-10 tierler külli zarar yok böle olacaksa boşa tank kasmayalım acaba 9-10 tier kullananlar varsa cvb lütfen mesela t54 alcam ortalama bir oyunla t54 kredi bırakıyor mu is8 - t54 - vz120 istiyorum şuna tankarım helede vz120 ye az kredi kaldı hafta sonu tatilinde açarım mühtemel tanklarım hep tier 8 ama sadece t54 -is8 -vz120 yi merek ediyorum onlarda aynımı naparsan yap standart hesapla kredi vermiyor mu bu arada sırf kredi kasmak için t44 satıp arl44 tekrardan arl44 döndüm 8. seviye 90 mm topuna aldandım ama standart mermisi 212 mm deler diyo ama ama t44 175 mm delen topu ondan daha ii deliyor bu konuda da bi orantısızlık var galiba sırf kredi olayı için kv4 satıp tekrar t150 yada kv1 alcam
    acaba t54 oyun sonunda vurulunca ortalama bir oyunla kredi artısı saglıyor mu

• T-54 ile tüm diğer T9 tanklar da olduğu gibi para kasmak zor. 20K tamir ücreti normal AP mermisi 1230, prem mermisi 4800 olan bir araç ve genellikle T10 maçlarına atıyor sizi. İyi oyunlardan sonra bile çok fazla kazanmak zor.
  • premium tank veya tier 5 tanklar gerekli ne yazik ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda wz 120 açtım kv4-t44 satarak krediyide denkleyip aldım aldım da stock wz120 tam ekmeklik zaten kafadan e100 lerin is7 lerin kucağına atıyor maçlarda son topu için taret palet top 150 küsür bin deneyim stock topu is7 yi yandan dahi delmiyor.
  • Jagdpanther de 105lik topla zarar ediyordum.203 delen 88liğe döndüm iyi kar ettiriyor105liğin mermisi pahalı.O topu JP II de kullanıyorum.
  • wz120 ye elveda diycem 3.5 milyon krediye mi yanıyım ona açacagım diye harcıycam zamana t54 açardım ona mı yanıyım yahu amx 50 120 tank olmuşta teke tekte wz120 mi harcadı yine başka bi maçta t5451 yine tank olmuşta o da harcadı keşke direk t54 e yürüseydim 10.tier topu na kandık o da de 150 bin küsür deneyime zor açılıyor uzaktan o topla ii sıkılır diye aldandım ama 150 bin deneyim zor mecbur stock top mecbur tanklara yakın savaşıyorsun dandik amx 50 120 dahi harcıyor hızlı değil sag sol yapılamıyor hantal kaldı 34-2 de hantaldı ama bu daha beter satıp t44 alcam en azından sag sol yapıp iyi kötü hasar verebiliyor yada direk t18 alıp sınıfın kralı olcan hatta 3.kademe tanklara bile kral olcan kredi derdi yok ohh tek sıkıp geçcen tanklara yahu bu tank kimi vuruyor babalara mermisi geçmiyor dandik çoklu atanlardan daha hızlı değil sag sol yapamıyor
  • Okurken öldüm.
  • Gerçekten zor okunan ve pek birşey anlaşılmayan bir konu olmuş.
  • Bu yapımcıların tam istediği şey. Oyuncular para kazanamasın, bu sebeple gelip premium alsınlar diye konulmuş dümen, yersen tabii. Ben bu sebepten bıraktım oyunu.
    Aynı durumu Silkroad'ın popüler olduğu zamanlarda da gördük, önce pre zorunluluğu geldi para için sonra ne oldu biliyor musunuz?
    Server'a bağlanabilmek için premium şartı! Ya 5-6 saat servera bağlanmayı deneyecektin yada premium alıp hemen girecektin. Sonra ne oldu? Oyun bitti, şimdi oyuncular bot alıp ona kastırıyor karakterlerini, oyunda oyuncu yok olanlarla liseli diye tabir edilen kesim. Aynı olay WoT'e de olacak.

Şöyle anlatayım: Parayı birinci derecede tutan şirketler her zaman kaybeder. (Batar demiyorum.)
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi, eğer fazla para vs yatırmadıysan, fazla vakit kaybetmeden bırakmanı öneririm. Oyuna F2P diyorlar, yaptıkları sistem zorla para ödemeye yönlendiriyor. F2P oyunlara hiçbir zaman güvenmeni önermem. Adı F2P olur fakat para verip aldığın oyundan daha fazla paranı alır. Harcadığım vakte ve paraya acıyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 18 Ekim 2013; 1:03:09 >
  • bende 2 tier 6, 1 tier 7, 1 tier 8 ve 1 tier 9 tank var. sadece tier 6 olanlarla para kazanabiliyorum. tier 9 la 3 adam öldürsem bile ya kafa kafaya geliyor ya da zarar ediyorum.

1. seçenek bastırıp parayı premium hesap almak

2. seçenek bastırıp premium tank almak

3. seçenek kv-1 benzeri bir tier 5 tank alıp para kasmak

4. seçenek şu atarideki tank oyununa geri dönmek
  • E-75 ile 2defa 20k para kastım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkutay

slm arkadaşlar 8.8 güncelemeden geçen ay 5000 deneyime 25000 kredi fekan vardı farkına varamadık ancak benim tanklarım hep 8. tier ve hemen hepsiyle zafer alsam dahi ya çok az kredi alıyorum yada anca masrafı çıkarıyorum yenilince ne kadar iyi oynarsan oyna hep zarar üç tank vurdugum oyunlarda dahi kredi içeri giriyor o zaman 9-10 tierler külli zarar yok böle olacaksa boşa tank kasmayalım acaba 9-10 tier kullananlar varsa cvb lütfen mesela t54 alcam ortalama bir oyunla t54 kredi bırakıyor mu is8 - t54 - vz120 istiyorum şuna tankarım helede vz120 ye az kredi kaldı hafta sonu tatilinde açarım mühtemel tanklarım hep tier 8 ama sadece t54 -is8 -vz120 yi merek ediyorum onlarda aynımı naparsan yap standart hesapla kredi vermiyor mu bu arada sırf kredi kasmak için t44 satıp arl44 tekrardan arl44 döndüm 8. seviye 90 mm topuna aldandım ama standart mermisi 212 mm deler diyo ama ama t44 175 mm delen topu ondan daha ii deliyor bu konuda da bi orantısızlık var galiba sırf kredi olayı için kv4 satıp tekrar t150 yada kv1 alcam
    acaba t54 oyun sonunda vurulunca ortalama bir oyunla kredi artısı saglıyor mu

başta premium hesabın olmalı dostum, ayda 25-27 tl yatırman gerekiyor malesef. . . yoksa tier 9 -10 larda kâr a geçmen hayalden öteye gidemez. Premium tank da lazım en az bir tane, çok aşırı bi zorunluluk olmasada yeni tank alırken hızlı para biriktirmenin en kısa yolu bu. bu da böyle kalleş bi oyun işte :)) bence yol yakınken soğut kendini wottan, parana ve zamanına yazık, parana kıymayıp zamanımı harcarım diyosanda akıl sağlığını kaybedersin, her türlü zarardasın, bu oyunda para = huzur . . . -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardgamer34 -- 18 Ekim 2013; 10:49:48 >

• t32-kv4-t69-persing-t44 ü sattım arl 44- convanter- t82-jagpanter aldım obj416-is3-indian paz.- de satıp muhtemel pz1c veya pz1g yanınada kv2 ama mutlaka t18 alcam hiç kredi sorunu olmayacak ilerde bunlarda sıkıntı yaşarsa denetim masasından wot veda etcem
    demekki wot da 7 seviye üstü berbat ii onun olsun 7 seviye üstü zaten 2-3 kademelerin savaşı hayran verici hızlı korkusuz öle 10 seviyeler gibi tırsak tırsak sinerek değil kıran kırana taşra haritası olmazsa olmaz
  • Birçok oyuncu WoT'tan ne beklediğini cidden bilmiyor. Ben de ilk çıktığında fütursuzca saldırdım, saatlerce başından kalkmadım, tank kastım peki ne için? Söyleyeyim; bu oyunda eğer klan savaşına katılmayacaksanız boş yere 10. seviye araç kasmaya kalkmayın çünkü eğlence ve ekonomik koşullar nedeniyle normal savaşlarda hiç bir esprisi kalmıyor. E klan savaşını düşünmüyorsanız (yani 10. sevyeye ihtiyacınız yoksa) o zaman seviye 9 da gereksiz çünkü bu oyundaki en para tuzağı seviye bu, sonunda en son araca geçeceksiniz diye adamı öttürüyorlar. Bu nedenle bu oyundan gerçekten keyif almak istiyorsanız en fazla 8. seviyeye kadar gözünüzü dikin, öyle oynayın. Hem "araç kasma" şartlanmasından kurtulacağınız için oynayacağınız normal savaşlardan hem de mevcut aracınızdan çok daha fazla keyif alacağınızı söyleyebilirim. Oyun içi ekonomik dengenizi de sarsmamış olursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.