Şimdi Ara

Ktu makine muh mi ktu harita muh mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iki bolumede siralamam yetiyor ancak kararsiz kaldim.ayni egitim kurumun iki hocasi da farkli seyler soyluyo.birisi harita muh.nin is olanaklarinin cok fazla oldugunu soykerken digeri her sartta makine yazmami tavsiye ediyor.sizce ne yazmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BRH06 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ikiside iyi ya.Hangisine gönlün kayıyorsa düşünmeden git.
  • hocam sana şöyle söyliyim şantiyedeydim bende staj için ikisinide gördüm bi ekibin olup arazide gezip haritalarla uğraşmak ölçüm hesapmı istersin yoksa fabrika atölye tarzı yerlerde bakım veya üretimmi herikisinide isterim dersen benim açımdan haritanın iş olanakları daha iyi diyebilirim.
  • Sana şöyle söyleyeyim makinenin dersleri baya zordur bir çok kişi ktü makineyi 4 senede eğer hazırlıkta okursan 5 senede bitirmen zordur.İş konusunu sıkıntı etme bir adam ktü makineden mezun olduysa iş bulur ama mezun olduysa diyorum çünkü gerçekten zordur.Harita ya gelirsek onun okuması makinye göre kolaydır.Ha ben demiyorum ki çok kolaydır fakat bizim üniversitede en zor bölüm olarak makine gösterilir.Haritadan da mezun olsan iş bulursun önemli olan sen hangisini zevkle okuaycağındır.
  • Peki harita muhendisliginin is olanaklari internette okuduklarimiz kadar fazla mi yoksa birazda abartili yorumlar mi.cunku tavsiye etmeyen yok gibi

• o kada bilemeyeceğim fakat yani mühendis olupta işsiz kalma gibi sorunları pek dert edinme.Sen işine gereken önemi zaten verirsen iş bulma gibi sıkıntın olmaz mesala 4 .sınıfın sonlarına doğru iş teklifin bile gelir.Mühim olan sen haritayı severek okurmusn en önemli sorunun bu olsun. sonradan pişmanlıklar fayda vermiyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRH06

Peki harita muhendisliginin is olanaklari internette okuduklarimiz kadar fazla mi yoksa birazda abartili yorumlar mi.cunku tavsiye etmeyen yok gibi

normal mühendisliklere göre daha az mezun verir bu doğru fakar daha az iş olanağı vardır inşaata göre böyle bi durumda var bende tavsiye ederim harita mühendisliğini ama puanın yetiyorsa ilk inşaatı tercih ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmara EE vs YTÜ ehm
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kırıkkale insaat 81.600 ile kapatmis benim siralama 87.523.belki gelebilir.ilk tercihlerime insaat ve elektrik elektronik yazicam.ama gelmezse alt tercihlerime ilk olarak harita mi yaziyim makina mi yazmaliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: BRH06

Kırıkkale insaat 81.600 ile kapatmis benim siralama 87.523.belki gelebilir.ilk tercihlerime insaat ve elektrik elektronik yazicam.ama gelmezse alt tercihlerime ilk olarak harita mi yaziyim makina mi yazmaliyim?

ben olsam harita yazardım o sıralama için makine çok mezun verdiği için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.