Geçen sene nobodynow hocam açmıştı bu sene açmamış gördüğüm kadarıyla bu sene de ben gencoları hayatlarını karartmamaları için ikna edeyim. ÖZETLE KTÜYE GELMEYİN sorusu olan gelin sorun neden yazmamalısınız öğrenin |
KTÜ TIP DÜŞÜNENLER GELİN SORULARI ALALIM VE NEDEN FARABİYE GELMEMELİSİNİZ ÖĞRENİN
-
-
Arkadaşlar zor muhabbetine falan bile girmeyeceğim okul zor ama her tıp az çok zor zaten. Trabzon dışındaki seçenekleriniz hakkari zart zurt değilse gelmeyin bu okula. Akreditasyon önemli değilse gidin orduya önemliyse o sıralamalarda zonguldak var oraya gidin seçenek bol
-
bolu balıkesir yalova hangisi tavsiye edersniz hocam çok aradayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trabzon dışındaki seçenek Ağrı Kars ise ne yapalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bolu ve balıkesirin daha oturmuş bir eğitimi var diye biliyorum yalova yeni bir tıp ama çok da fark olmaz bence şehir faktörüne göre tercih yap. Yalovada dedemler yaşıyor her yaz giderim o yüzden güzel ama pahalı bir yerdir orası bolunun da güzel doğası var keyifli memleket bunlardan bilgim olanlar bu kadar. Şehir olarak sana en uygun durumdaki yeri seç takıl
-
Hocam sıralaman ne gerçekten tek seçenek bunlarda trabzon tabi
-
Bir arkadaşımız için dedim ailevi durumlardan ötürü secebilecegi 3secenek bunlar başka seçeneği yok
Hocam üçü de birbirinden kötü seçenekler de şehir açısından trabzon ağrı ve karstan iyidir ve ktü akredite bir tıp
-
zonguldaktan bildiriyorum buraya gelmelerini de önermem hocam; burası ktü kadar zor değildir diye tahmin ediyorum ama büt ve sınıfta kalma oranlarımız yüksek, şehir çok daha küçük. zorluğa tamam diyecek arkadaşlar için sıkıntı yok, bu sıralama bandında verilen eğitim bana göre gayet güzel, okulun imkanları da yeterli. ayrıca büyük şehirlere de yakın. ama özellikle ilk 2 sene zorluyorlar, yazacaklarsa bunun bilincinde olarak yazsınlar
Yalova Uludağda eğitim görüyor fırsat olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaçıncı sınıftasın
1
bu konuyu görmemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 14 Ağustos 2024; 0:7:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en çok da danzakuduroo hocamın kalması koyuyor, sene başı ne ümitlerle 15kdan vermişti tercihini ktüye
-
ktüye gelen varsa gözünüzü korkutmayın bu arada. evet zor ama halledilmeyecek gibi değil. okul arada çoğu öğrencinin hoşuna gitmeyecek bazı pürüzler çıkarıyor onun dışında da sınavları orta-zor ya da zor oluyor kuruldan kurula finalden finale değişiyor. iki dönem arası büt de biraz sıkıntı. onun dışında köklü okuldur geldiyseniz hoş geldiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X