Bildirim
Ktü tıp nasıldır??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tıp'ı bizim mahallede okusan yine güzel ama Trabzon insanından uzak dur derim. Çok muhattap olma yani, Trabzonlu varsa alınmasın ama düşüncelerim bu şekilde. -
quote:
Orijinalden alıntı: şekspiyer
Tıp'ı bizim mahallede okusan yine güzel ama Trabzon insanından uzak dur derim. Çok muhattap olma yani, Trabzonlu varsa alınmasın ama düşüncelerim bu şekilde.
+ aynen trabzon ınsanı en cahıl ınsanlardan
gecen sene katuda okuyan fenerlılerı tehdıt edıp dovmusler -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir Trabzon'lu ve orada doğmuş sonradan İstanbul'a gelmiş olarak söylüyorum. KTÜ'de okumadım ama çoğu anadolu ünisinden çok daha iyi olduğu kesin. Ben İstanbul'da okudum ama lanet ettim üniversiteye KTÜ'ye kurban olaydım. İnsanlara gelecek olursak cahil demek bana büyük aşağılama gibi geliyor o yüzden bu kelimeyi hiç bir kesime direk olarak kullanmayalım derim. Şehir içinde insanlar oldukça bilinçsiz ve çekilmez olabilirler. (İstanbul çok iyi ya!) Fakat köylerinde okumamış, boş insan bulamazsınız Karadeniz'i ayakta tutan insanlar onlardır. Onlara yakın olmaya çalışın. -
Hocam KTÜ bence çok iyi bir üniversite ve çok iyi bir kampüsede sahip ancak ben Trabzon'da yaşayan birisi olarak ve Trabzonlu birisi olarak söylüyorum ki bu şehirin bir insanı vardır dört dörtlüktür ama bazı insanı vardır çok cahildir. Buradaki insanlarla iyi anlaşabilirsen çok iyi olur. Ayrıca Trabzon çok güzel bir şehir ama yazın bile yağmur yağıyor.Ve Trabzon'un olanakları fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İplenemeyen Adam -- 2 Temmuz 2013; 21:08:29 > -
Hocam bakma sen trabzonludan uzak dur diyene.Bunlar bi kaç tane futbol magandası görmus ondan bahsediyorlar seninde bildigin gibi en sıcak insanlar karadenizlilerdir ve trabzonlularda karadenizin en sıcak insanlarıdır.
Katu cok da iyi bir universitedir tıpı da iyidir ANCAK gel görki söyle bi durum var trabzon sıkcıdır yani ben onceden gitmiştim eger buyuk sehirden gidiyorsan cok bunlaırsın.Bizim alt komsunun oglu katu tıpa gitti gecen sene bu sene içinde yalvarıyordu geri alın beni tekrar gireyim filan diye bunalıma girmiş cocuk düsün 6 sene az degil hani iyi dusun -
quote:
Orijinalden alıntı: Lro
quote:
Tıp'ı bizim mahallede okusan yine güzel ama Trabzon insanından uzak dur derim. Çok muhattap olma yani, Trabzonlu varsa alınmasın ama düşüncelerim bu şekilde.
gecen sene katuda okuyan fenerlılerı tehdıt edıp dovmusler
Sizler ne kadar kolay genelleme yapıyorsunuz öyle. Bu sözlerinizden sonra sizlerin ne kadar cahil, seviyesiz olduğu ayân beyân ortada. -
Son dönemlerde, özellikle Erdoğan Bayraktar'ın milletvekili seçilmesi ve bakan olmasıyla ciddi gelişme gösterdi.İnsanına laf söyleyen futboldan dolayı garezi olan insanlardır.Tıp eğitimi konusunda bir şey söyleyemeyeceğim. -
Trabzonlu biri olarak: Eğlenmeye geliyorsan unut gitsin. Gezecek yerler var ama cok fazla imkan yok. Kampüs olarak güzel bir yer. Googleda resimlere bak. İnsanına gelince bazıları odun kafalı olabilir ama böyleleri heryerde vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: Frkan61
quote:
quote:
Sizler ne kadar kolay genelleme yapıyorsunuz öyle. Bu sözlerinizden sonra sizlerin ne kadar cahil, seviyesiz olduğu ayân beyân ortada.
gerçekler acıdır. bunu 1-2 insan da söylemiyor. çevremde kimi tanıyorsam bu şekilde düşünüyor.
57 yıllık geçmişe sahip(türkiyenin ilk üniversitelerinden) bir üniversitenin bulunduğu şehir böyle olmamalı.
artık ktü bile trabzondan koptu içine dönük bir üniversite oldu şehirle alakası kalmadı bile diyebilirim.
çünkü trabzon ktüyü yavaşlatmaktan başka bir şey yapmadı. herşeye rağmen ktü güzel üniversitedir.
trabzon kötü bir şehir değil. aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. ama halkıyla fazla muhatap olmayın derim. öğrencilerle takılın öğrenci mekanlarına gidin. halkından uzak durun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Leoric31 -- 2 Temmuz 2013; 21:28:08 >
-
Bütün insanlarını cahil diye aşağılayan yorumlara inanamıyorum. Trabzon'da yaşıyorum ve her şehirde olduğu gibi burada da odun, cahil insanlar vardır. Ama merkezde olacağın için insanlar açısından bir sorun yaşamayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.
Tıp için konuşacak olursam, kötü değil ama bazı hocaları için pek hoş şeyler duymadım. Ama üniversite olarak gerçekten iyi bir üniversitedir, beklerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: King_Leoric31
quote:
quote:
quote:
Sizler ne kadar kolay genelleme yapıyorsunuz öyle. Bu sözlerinizden sonra sizlerin ne kadar cahil, seviyesiz olduğu ayân beyân ortada.
gerçekler acıdır. bunu 1-2 insan da söylemiyor. çevremde kimi tanıyorsam bu şekilde düşünüyor.
55 yıldır ktü gibi bir üniversitenin bulunduğu şehir böyle bir şehir olmamalıydı.
artık ktü bile trabzondan koptu içine dönük bir üniversite oldu şehirle alakası kalmadı bile diyebilirim.
çünkü trabzon ktüyü yavaşlatmaktan başka bir şey yapmadı. herşeye rağmen ktü güzel üniversitedir.
trabzon kötü bir şehir değil. aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. ama halkıyla fazla muhatap olmayın derim. öğrencilerle takılın öğrenci mekanlarına gidin. halkından uzak durun.
Bak ya! Kimin gerçekleri, kimin çevresinden bahsediyorsun sen? Senin seviyen ne ki çevrendekilerinde öyle olsun. Bırak bu işleri, insan ayırma.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
55 yıldır ktü gibi bir üniversitenin bulunduğu şehir böyle bir şehir olmamalıydı.
Bak ya! Kimin gerçekleri, kimin çevresinden bahsediyorsun sen? Senin seviyen ne ki çevrendekilerinde öyle olsun. Bırak bu işleri, insan ayırma.
insan ayırmıyorum. eğer trabzon dışında başka şehir gördüyseniz(eşdeğer şehirler bknz:samsun) o zaman konuşalım hocam.
seviyemi çok merak etme :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
insan ayırmıyorum. eğer trabzon dışında başka şehir gördüyseniz(eşdeğer şehirler bknz:samsun) o zaman konuşalım hocam.
seviyemi çok merak etme :)
Babamın mesleği dolayısıyla 17 yaşına kadar 5 il dolaştım. Sen orasını hiç dert etme. Her türden, her yöreden arkadaşlarım oldu. Senin gibi insan damgalamadım.
Seviyeni merak etmiyorum ki ortada zaten.
-
tıp okuyunca o cahil cühela kesimle pek muhatap olmazsın zaten yoğunluktan.
ben de geçen sene kazandım. hazırlığı da geçtim. dersler %30 ingilizce anlatılıyo. tam %30 olmasa da prosedür öyle. ben eğitimi sevdim, 30 yılı aşkın bi geçmişi var sonuçta fakültenin. -
ev yurt fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim?(özel)
-bitirdikten sonra tarbzon vs iş bulma olanağı nasıl?
-yurt dışına çıkma imkanı var mı varsa kaçıncı sınıftan itibaren böyle bir imkan sağlanıyor?
-teknolojik alt yapınız hakkında bilgilendirir misiniz?
-Kalırsak alttan ders alma gibi bir durum var mı?
-erasmus var mı? (Sanırım bu yurtdışı sorusu ile aynı oldu)
-intörnleri çok zorluyorlar mı yoksa tus için vakit veriyorlar mı?
TEŞEKKÜR EDERİİİM :) -
Reis ing b1 ve üstü değilse 7 yıl okuyacan haberin olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Erzurumla burası arasında kaldım.Erzurum hakkında düşünceleriniz neler?
12.sınıfta test yaptırdığımda c seviye çıktım ama muafiyet zor olabilir. Ama ktü türkçe değil mi bu arada
Benzer içerikler
- lnx integrali
- dershane cayma bedeli hesaplama
- 200 günde yks biter mi
- en rahat memur meslekleri
- mezuna kalmak ne kaybettirir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X