Biraz araştırma imkanım oldu, alacağım makina ilk motorum olacağı için sizden tavsiye istiyorum.
Önceliğim hala YBR125 ama, -Fiyat uygunluğu (YBR ile arasında iki bin TL oynuyor) -Servis yakınlığı (150 MT yakınımda bayisi ve servisi) -Ödeme koşulları (Çalıştığım banka ile anlaşmaları var, kredi kartsız/cüzi bir vade ile alabiliyorum)
nedenleriyle bir düşüneyim, ustalardan yorumları alayım dedim. Olumsuz yorumlara göre YBR'ye dönüş yapacağım tekrardan.
alacağın motor nedir tam olarak anlıyamadım detayını yazarsan ybr125 dışında bir motordan bahsediyorsun galiba ?
Merhaba, Ben kuba marka 200 cc atv almak üzereyim. Alınabilecek en iyi çin markalarından biri, servis ve yedek parça sorunu yok zaten Gaziantepte montajla nıyor. Herkez sana Ybrden şaşma diyecektir ancak benim çevremde çin malını 4 senedir( ki 4 senede kalitelerinde ciddi değişiklik oldu) kullanan ve memnun olan arkadaşlarım var. tercih senin tabiki umarım kararın hayırlı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: bkeskin
alacağın motor nedir tam olarak anlıyamadım detayını yazarsan ybr125 dışında bir motordan bahsediyorsun galiba ?