Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Kullanılan Ram %97

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar jb li iphone 4s 16 gb telefonumda kullanilan ram miktari bu seviyelere cikti. Telefon saatte 1 kendini kapatip aciyor. Yuklu olan tweakler
    Activator
    Control task
    Flip control center
    Guizmo dns
    İcon tool
    Lock screen tool
    Slide to kill 7
    Swipey
    Fake carrier
    Cleaner

Bunlar mi ram miktarini yukseltiyor anlamadim lutfen yardimci olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onur_aliipek kullanıcısına yanıt
    nerden bakıyorsun rama
  • Cleaner programindan bakiyorum baskan

• JB olmayan cihazlarda da ram çok kullanılıyor fakat kendini kapatma sorunu yok. Jb kaynaklı bi hata olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • activator ve ya flipcontrolcenter'da sorun var bendede bu programlar yüklüyken sarj cok cabuk bıtıyordu telefon çok ısınıyordu. telefon ısınma sebebide ram'i fazla doldurması.
  • Sıkıntı var gibi

• Ram'i temizliyorum %60 lara kada dusuyor 1 saat sonra %97 lerde. Ama en cok sistem kullaniyor 300 mb yaziyor. Aktif uygulamalar 40 mb falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de darboğaz yapıyordu. Sadece safari açıkken 60 mb boş ram kalıyordu. 6-7 tweak yüklüydü sadece

• Hocam telefonun alev almasın yav, 97 çok fazla sorun vardır tweaklerde

• Benim telefonda arada restore atiyor bu tweakler bende de yuklu. Ayrica arada uygulamadan atma sorunuda var, genelde safariden atiyor. Bu arada telefon iphone 5.

• Yok mu arkadaslar net bi cozumu bunun :(

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_aliipek

Yok mu arkadaslar net bi cozumu bunun :(

Süpeli tweakleri silmekten baslayın

• cihazı bi restore et bence verileri kontrol et sıkıntı yoksa tekrar JB yaparsın daha sakın bi şekilde yüklemelerini yaparsın
  • store da cmemory uygulaması var ücretsiz olanı yükle rami çok iyi bir şekilde yapılandırıyor. %30 lara kadar düşürüyor.
  • xoge kullanıcısına yanıt
    Bulamadım öyle bir program app store da başkan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_aliipek

Bulamadım öyle bir program app store da başkan

valla sen söyleyince baktım appstore dan kaldırmışlar.Ben allahtan yüklemişim sen telefondan nasıl program paylaşılacağını bulabilirsen ben benim programı sana yollarım.
  • onur_aliipek kullanıcısına yanıt
    Bende de surekli 87-90 civari ama onla alakali mi bilmiyorum (6.1.3 jb 4s 32) oyle bir kapanma sorunu olmuyor ios 7 ise bi restore edin tekrar jb yapin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sorun artık 4Sin raminin yetmemesiyle ilgili diye düşünüyorum. Bende jailbreaksiz orjinal OSli 4S 16 gb var, hiç jb yapmadım. Ne zaman bir şeyini kullansam rame baktığımda 80% üstü çıkıyor. Hele dışarı çıktığınızda 3Gde iken telefon alev alacak nerdeyse. 90%ların aşağısı hiç görünmüyor, deli gibi şarj gidiyor, yanımda iki tane yedek şarjla geziyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.