ötv denen rezillik kalksa yeter. Ya kuru 1.5 yapın ya ötv kaldırın 2 sini birden dayanması canımızı acıtıyor |
Kur düşse de otomobil fiyatları neden düşmüyor? İşte otomotivcilerin yanıtı (4. sayfa)
-
-
"stoktaki araçların geçmiş dönem yüksek kurlarla alınmış olması indirimin hemen yansımasının da önüne geçiyor." Bu cümleden dolayı konsorsiyum iddiası ile soruşturma açılamaz mı? Ayrıca yüksek kurla aldın diyelim, sen benden aldığın parayla yine euro alıp iş yapmayacak mısın? Kimi kandırıyorsunuz siz ya?
Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bu modeller eskiden şöyle derdi: "Ülkenin elit tabakası halkı hiç umursamıyor. Halktan ayrı yaşıyor." "CHP elitistlerle dolu." birkaç yıl önce de "Boğazda viskilerini yudumluyorlar." diyorlardı. Çingeneye krallık vermişsin...
-
Alanın da kabahati var, bizim milletin tepki gösterme alışkanlığı da yok, zam gelecek deyince iki üç tane alıyor. -
He zam yaparken tavşan gibi fiyat düşürmeye gelince kaplumbağa gibi... -
Zaten dolar yüksekken stok yoktu. İnsanlar sipariş bekliyordu salak yerine koymaya başkadılar iyiden iyiye. -
2020 de dolar ve euro yükselirken 15 günde bir sürekli zammı ben yapıyordum zaten !!!! çoooghhhh haklılar bizde bunu yedik çok şükür
At yalanı seveyim inanı dedikleri bu herhalde...
-
Ben de bulsam her daim alacak kerizi, ben de affetmem. Para kerizde duracağına bende dursun yani.
Ara ara uyanıklar da tokatlanır ama. Bunu da not edin distribütör beyler... Daha dün tokatlandım ben. Hayatımda ilk defa... Biraz dalgınlık, biraz bilgi eksikliği, biraz iş yoğunluğu, hoop gitti 5000.
Gün gelir siz de tokatlanırsınız yani sevgili distribütör abim... Ama şimdi, hazır varken keriz, tokatlayın...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reno megan 360 bin lira, yemeyin bizi, çıkarken anında füze gibi, inerken nazlana, nazlana
-
Bugün sipariş verdiğiniz bir araba 5 ay sonra gelecekse ve bu dönemde kur artışı olursa teslim alırken sizin anlaştığınız fiyatın üstüne "fiyat güncellemesi" yaparlar. Açıklama da şudur: "sipariş üzerine dövizle geliyor." Aylardır piyasada sıfır araç yok, şimdi stokta yüksek kurdan alınan araçlar mı oldu?
-
Döviz yükseldiği zaman ucuza aldıkları araçlara zammı yapıştırmayı biliyorlar...
klasik türk esnafı işte. kur yükselince yeğenim aldığımız kurdan satarsak yerine mal koyamayız der, kur düşünce yeğenim yüksek kurdan aldık ucuza satamayız der.
-
"size atlıyoruz işte" diyecek halleri yok,
bin bir türlü yalan dolan bulacaklar elbet
fiyatlar düşmesin diye de az sayıda araç getiriyorlar,
hiç biri fiyat düşürmediğine göre anlaşmış olma ihtimalleri yüksek,
rekabet kurulu ne işe yarar merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 16 Şubat 2021; 19:15:24 > -
Yuksek kurdan alıan ne ben anlamadım? Misal opel firması zaten euro üzerinden calismiyor mu ? Onlar icin değişen bisey yok ki Türkiyeye 30bin euro girdiyse 30bindir kurla ne alakasi var? Bilgisi olan arkadaş cevaplayabilir mi ? -
Biz enayi gibi sıralara girdiğimiz sürece bu lafları daha çok konuşurlar. Yahu şu cümleleri okuyunca sinirden kalbim çarpıntı yapıyor. Bu kadar da olmaz be. Susun konuşmayın kafi, adam sansınlar.
adam yatırım yapmak için araba alıyor! Avrupada hangi arabayı alırsan al eriyen buz gibi değeri düşüyor -
Zihniyete bak dolar euro 1 lira olsa biz yüksekten aldık diyecekler =))))
Niye kızıyoruz ki? Bayiler ve Galericiler bizi. Bizde birbirimizi..
Peki dolar çıkınca neden hemen yansıyor. Düşük fiyattan alındıysa o fiyattan satıp sonra yükseltin. Yalancılar. Araç almayın
-
bunlara para kazandırmayın ALMAYIN...C segmenti kıçı kırık metal-plastik-civata-somun yığınına 300 bin küsür vermek zaten başlı başına NET MALLIKTIR zaten...
HA bu arada 0 300 binlik aracın ÖTV+KDV düşülmüş net fiyatı max.. 131 -140 bin... aralığındadır....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 16 Şubat 2021; 20:55:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X