Şimdi Ara

kutu gibi yarıolar yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben anlam veremedim. Lvl 6yım. Sanırım bıçakcıyım. çift el baba yiğit kovbov silahı gibi bi alet var. Gel gelelim lvl2 kızlar beni vsde kesio. Elinde uzi var benim görevim nedir yahu. Bi yaramadım gitti. lvl2 lvl6 yı nasıl keser anlamadım. başka bi olay mı var yardım edin. itemlerimde lvlme göre itemler

• bu oyunda lvl önemli ama oyunu bilmek daha önemli lvl 1 adam lvl 60 bi adamı oyunu ii bilmiosa kesebilirde
  • Başlık beni çok güldürdü walla helal olsun.

Evet Bu younda Level Atladıkça vurduğun damage artmıyor. Damage Aldığın Silahlarla İlgili.

Bide Ben Level 15im fakat Hangi Odaya Girsem Hep En düşük level olan benim.

Acaba Odalarda Levelleri Kısıtlayan Bi sistem Mi War. Örneğin Level 4 ler Level 18lerle Aynı Arenada Oynayamıomu?????
  • bu oyunda bence lvlin pek önemi yok

lvl 60 olunca 5 lvl itemlerini al üzerine sonra 5 lvl adamla kapış

aynı şartlarda olursun hp ler ap ler damageler herşey aynı olmazmı ??
  • @delimakina, level 2nin lvl 6 yı kesmesi bi olay değil.. oyunda Levelin sana getirdiği tek sey daha iyi silahlar/zırhlar vs alabilmen baska bisey değiştirmez..
    @bbr, bunun için channeller var su an seni oyun otomatik olarak 11~21 channeline atarken Free channel a girip her lvldan adamlarla oynuyabilirsin... veya Private channel yaratabilirsin
    @poysion, +1 bence pek değil nerdese hiç önemi yok
  • Arkadaşlar taktikleri öretin valla kafayı sıyırdım. Oyun klavyesiyle oyun mause sipariş ettim butterfly falan nasıl oluryor butturfly yapmak için gittim kılıç aldım ama benim adam bıçakcımı kılıçcımı bilmiyorum bilirsiniz knight oynadık geldik çok değişik gelio burası. her silahı herona alabiliosun yardım edin sıyırdım..
  • zıpla iki kere W (yada s,a,d)vur blok yap bf budur.
  • benim videolar vardı Gunz TEknikleri Replaylı eğitim konu başlıgı altında bakarsan bulabilirsin...

.
    .
    .
    .
    .

veya hadi arastırdım az :P

Oyuna Başlangıç rehberi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_15544200/tm.htm

Terimler/Orta seviyeli gelişmiş hariketler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_15423418/tm.htm

Bazı gelişmiş hariketler(K Style):
    http://forum.donanimhaber.com/m_14122612/tm.htm

inş. işine yarar... daha bi dolu topic var ararsan bulabilirsin

• izlemek ile pek bişi anlayabilecegini zannetmiyorum.tabi videoda hareketlerin kombinasyonlarını vermediysen selim kardeş.bence o topic'in altına hareketlerin kombinasyonlarını basit şekilde yazarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.Düşüncem yanlışsa özür dilerim....
  • izlersen görürsün içinde bütün kombinasyonlarını açıkça terimsiz anlatıyor izlemeden yazmazsan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.