Şimdi Ara

Kutusu Açılmış TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, LG 55SM8200 modelini aldım. Ancak gelen üründe kutu bandı açılıp tekrar bantlanmış. Mağazayı aradığımda öyle bir şey yapamayacaklarını, bunun LG'den kendilerine ulaşan ürün olduğunu, istersem ürünün geçmişini bana gösterebileceklerini söylediler. Sonrasında LG'yi aradım, LG ise hiçbir bilgi vermiyor, aldığınız yerle görüşün diyor.

Sizce aynen geri postalamalı mıyım? Daha önceden internet üzerinden benzer sorunlar yaşadığım için direk şubeden aldım. Ama böyle can sıkıcı bir durum oldu.

Sizin fikriniz nedir?

• Muhtemelen iade olmuş bir tv. Piksel sorunu olabilir, kasasında belki bir sıkıntı yoktur ama donanımsal sorun varsa hemen anlamanız zor. Aceleniz yoksa iade edin, risk almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Seri numarasından baktırdım, LG daha önce kayıt açılmamış bir ürün olduğunu söyledi. Ancak teşhir ürünü olup olmadığını bilemeyeceklerini, şubeden detaylı bilgi alabileceğimi söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

Seri numarasından baktırdım, LG daha önce kayıt açılmamış bir ürün olduğunu söyledi. Ancak teşhir ürünü olup olmadığını bilemeyeceklerini, şubeden detaylı bilgi alabileceğimi söylediler.
    Diyelim siz bu tv yi aldınız, servis geldi kurulumunu yaptı, bii baktınız tv de bir kusur var, orada rapor tutturup iade ettiniz, acaba o zaman kayıtlarda gözükür mü. Tehşir ürünü kendini belli eder zaten. Servis çağırıp kurdurun bence, baktınız tv Tehşir ürünü, rapor tutturup iade edersiniz.

• quote:

Diyelim siz bu tv yi aldınız, servis geldi kurulumunu yaptı, bii baktınız tv de bir kusur var, orada rapor tutturup iade ettiniz, acaba o zaman kayıtlarda gözükür mü. Tehşir ürünü kendini belli eder zaten. Servis çağırıp kurdurun bence, baktınız tv Tehşir ürünü, rapor tutturup iade edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Alıntıları Göster
    Zaten kurulum için geldiklerinde ilk yapacağım şey, kutunun daha önce açılıp tekrar bantlandığına dair tutanak tutturmak olacak. Yoksa hiç uğraşmadan iade mi etsem, onu bilemedim.

• mamad kullanıcısına yanıt
    Kutunun tekrar bantlandığına eminseniz hiç uğraşmadan iade edin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Zaten kurulum için geldiklerinde ilk yapacağım şey, kutunun daha önce açılıp tekrar bantlandığına dair tutanak tutturmak olacak. Yoksa hiç uğraşmadan iade mi etsem, onu bilemedim.

Alıntıları Göster
    Aynen iade edin, ayrıca kullanım saatine baktırın (gerçi buda sıfırlanıyor) bunlara dikkat edin birde paneli gidin kendiniz alın getirtin kutu üstündeki seri noyu cep ile çekin eve gelen kişiye kutu üstündeki seri no ve panel üstündeki seri numarasına bakmasını söyleyin vede yazdırın ayrıcada panelin kullanım saatine baktırın (tabi bunu yapacak adam varsa)....

• Şüphem varsa direk iade et, şahsen benim başıma gelse ışık hızıyla iade sürecini başlatırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.