< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 16 Şubat 2017; 16:53:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 16 Şubat 2017; 16:53:17 > |
sıcak fırsatlarda konusunu açmışsın, cazip tarafı hiç yok. zaten sen de avantajı yok diye yazmışsın. madem avantajı olmadığının sen de farkındansın, neden konu açıp reklamını yapıyorsun
![]() |
sabbra demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Birisinin fiyatını piyasa açıkken, birisini kapandıktan sonra alırsan elbette öyle olur. Neyse ben gerçeğini vereyim(dün): Alış: 143,59994 - Satış:145,18787 |
Kuveyt turk kartım vardı kapattım.
Hiç bir avantajını görmedim. |
resmen milletle dalga geciyor 200 tl aylık harcamaya 4 tl para veriyor. bari diğer bankalardan fazla olsun 200 e her ay 20 ver.
|
Bir de 40 bin tl limitli kredi kartı alabilirsen tamamdır.
|
Hocam kuveytturk hisselerinin %63 u kuveyt devletine %18 Turkiye Cumhuriyeti vakıflar genel müdürlüğüne aittir. Tüm bankalar içinde ödeme dengesi en iyi bankadır. Kolay kolay batmaz.
|
Vatandaşı bitirmek için yemin etmiş bir hükümetin adımları bunlar... Halkın yararına ne varsa adamlar karşılar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitekop -- 17 Şubat 2017; 16:42:57 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 16 Şubat 2017; 18:12:32 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 16 Şubat 2017; 18:47:33 > |
|
|
|
|