Şimdi Ara

KUZENİMLE KAVGA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 17 yaşında biriyim . Ve bir kuzenim var 16 yaşında neyse konuya geçeyim kuzenim benim en kadim dostumdur her şeyimi bilir ikiz gibiyizdir sevmediğim ve beni hor gören halama rağmen .Ben bu zamana kadar hep 1 tane dostum olsun yeter dedim ve kimse ile doğru düzgün dostluk kurmadım kuzenim var diye .Onu da kıskandım hep benden başkası ile olmasın diye fakat halamın bunu doldurması üzerine annem hep derdi o çocuk kıskanç falan filan inanmazdım taa ki gözümle görene kadar ben bir oyun hakkında bir şey söyledim ucuz ekran kartları var 20tlden başlıyor 2.el dedim ve bana şu lafı söyledi ben haftalık sen gibi 100tl harçlık almıyorum dedi oysa ki tamamen yalan ne ben 100 alıyorum ama kuzenim oldukça zengin aylık 1000tl falan rahat bünyede bana o lafları söyleyince benim sinirime bastı ve ben şu lafı söyledim ulan hesapçı g.v.t ben ne zaman öyle bir daha böyle yapcaksan konuşma falan orada kavga ettim ve 2-3 haftadır küsüz yolda gördüm selamlaşmadık o derece . Ve bugün 3 haftadır kimsesiz kaldım 3 haftadır sırf pc başı hiç kalkmadım . Yalnızım oldukça diyip bir mesaj attım mangal yakalım mı arkadaşlarla boş yer var fakat arkadaşım da yok mangal da ortada . Cevap vermedi 1 saat 10ar dakika arayla mesaj attım en son araya halamı katmış halam dedi .... seninle konuşmak istemiyor kavga ettiğinizden beri dedim hapı yuttuk oysa ben babamgilin gözü önünde kavga ettim ve öyle böyle değil babam bile destekledi iyi yapmışsın diye . ben gururlarımı yıktım o ise bana kendisi cevap bile vermedi çok yalnızdım halen yalnızım dışarı çıkacağım facebooktan konuşabilecek 1 arkadaşım bile yok onlar çok önemli değil çevre yaparım ilerde fakat çok mahçupum o kadar babama artislik yaptım bana böyle dedi de küstüm diye şimdi olay ortaya çıkarsa bırak babamı ailede kimsenin yüzüne bakamam nolur yardım edin kimsesiz ve aşırı mahçubum

• boşşveeeer takıl kafana göre niye bu kadar bağlanıyosun ki sende? çık gecenin köründe git sahile tabi boş cüzdanla sabaha kadar yat orda.yaşın sebebiyle gidemiyosan gir bi sohbet kanalına pcden konuş falanf ilan yakında alışırsın.yalnızlık çoğu zaman güzeldir.daha özgür hissedersin hiç kimsede ipinde olmaz
  • Ya arkadaş ortamı basit bu saatten sonra bugün bir sürü arkadaşımla buluşmaya karar verdim faceden filan mesaj attım haftasonu buluşacaz onlar daha okula gidiyor devamsızlıkları çokmuş işte öyle böyle ama tek sorun o kadar babamgilin yanında artislik yaptım dedemle kavga ettim küstüm diye gittim salak gibi çocuğa yazdım o da bana cevap vermiyor yavşağın arkadaş ortamı da yok benden başka kimsesiz geziyor ha burda sahil de yok bu arada deniz yok kısacası cevapladığın için çok teşekkür ederim moral verdin ama insana koyar be yarın öbür gün gidip diyecek çağırdı ben gitmedim diye
  • ya bana olmuştu bunun gibi.takma kafana boşver zamanla yumuşar düzelirsiniz olay ne kadar büyük olursa olsun zamanla biter.çok zorlama konuşmakta falan sende.
    arkadaş ortamınıda boşver bence biraz kafanı dinlersin işte
  • yine teşekkür ederim cevapladığın için ama artık gelip dizlerime kapansa da barışmam da onla dost olanla da dost olmam bugün tamamen bitti ben bir zeytin dalı uzattım reddetti benim için bitti eyvallah sorunları kaldı yoksa sıkıntı değil . ölse 1 gram acımam bu vakitten sonra o kadar fakat o kadar gurur çok kötü oldu ya neyse iyi geceler benim mesai bitti şimdi uyku vakti akşama kadar uyurum
  • Hocam noldu kuzeninizle barıştınız mı aranız eskisi gibi oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir yere bağlı kalma bundan dolayı tecrübe edindim fazla fazla arkadaş edin biri yok cıkamam derse diğer arkadaşımla çıkarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beter ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.