< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Her önüne gelen okumasaydı yurtlar ve öğrencilerin hayatı bu durumda olmayacaktı, şu anki yurt kapasiteleriyle herkese tek kişilik oda dahi sunulabilirdi. 6 kişilik odada okumaya gelmiş iki kişiyiz, gerisi sırf üniversite okumak için okunan bölümler.
|
Yaşadığım şehirde hukuk yoktu ve köklü bir okulu kazandığım için şehir dışına gitmek zorunda kaldım, ben çok zor şartlarda 4 bin sıralama yapmıştım ama sana sundukları şey bir milyonuncu olmuş kişiye sunduklarıyla aynı, neden bi şeyleri başarıyoruz o zaman anlamıyorum, herhangi bir burs da almıyorum, odamdaki kişi 4-5 kez mezuna kalmış çok düşük bir bölümde okuyor ve 2-3 tane burs alıyor. Ben insanları puanıyla sınıflandıran biri değilim ancak bir süre sonra bazı şeyler çok haksızca geliyor insana.
|
katılıyorum. belli bir puanın altında kalanlara yurt vs. sağlanmamalı. özellikle kykda kalanlar öylesine okuyanlar oluyor. ben kurtuldum, Allah herkesi kurtarsın. çok kötü çok. |
rezillik.sokak başı üniversite ve garip garip bölümler olmasa şu an 2 kişilikteydin.
|
Genelde dışarı yüzü görmediklerini için bütün pisliklerini üniversitede sergileme peşinde olurlar,denetim yok kural yok |
bizim odada biri diş fırçalamaya gidince bi anda herkes hazırlanmaya başlıyo genelde, aynı anda falan yatıyoz çok romantik |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
şehir dışında okumak kadar zulüm eden bi şey yok |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 18 Kasım 2022; 17:9:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Genelde dışarı yüzü görmediklerini için bütün pisliklerini üniversitede sergileme peşinde olurlar,denetim yok kural yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 18 Kasım 2022; 17:10:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bizim odada biri diş fırçalamaya gidince bi anda herkes hazırlanmaya başlıyo genelde, aynı anda falan yatıyoz çok romantik |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 18 Kasım 2022; 17:22:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sen mezun değil myidin knk |
are u gae |