Şimdi Ara

KYOK kararına itiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler , iki kişiden kişisel verilerimi yayma gerekcesi ile şikayetçi oldum . Savcılık numaramı paylaşan müdür hakkında kyok kakarı vermiş , diğer memur hakkında bir kyok kararı gelmedi . Müsadenizle 1 2 sorum olucak

1. Kyok kararına bulundum ilçenin nöbetçi sulh cezasına mı yapmam gerek

2. İtiraz dilekçesine beni aradıklarını gösteren ekran görüntüleri koyucam bu yeni delil sıfatına girermi ?

3. İtiraz dilekçemde şahitlerin ifadesine başvurulmasını isteme hakkım var mı HTS kayıtları vb .

4. Eğer nöbetçi sulh cezaya başvurumun değerlendirilmesi kaç gün sürer yoksa 24 saat içinde karar verilir mi iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-) Kyok karar itirazını savcılığa yaparsın onlar sulh ceza hakimliğine gönderir.

2-) Ekran görüntüsünün delil niteliği vardır. Ama bunları savcılık aşamasında sunmuşsan tekrar sunmaya gerek yok.

3-) İtirazına etkili inceleme yapılmadığını hts vs talebi ile belirtebilirsin. Ama kyok kararı gelene kadar tanık bildirmeyip sonradan tanığım var diye itiraz için verilen dilekçelerden sonuç alınmıyor. Yani hakimlik dosya üzerinden İnceler geçer. Dinlenmemiş bir tanığın var ise savcılığa kyok numarası alan dosyayı belirtip yeni delillerim var diye tanık listesi yeni delilleri vs beyan edip tekrar inceleme istersin.

4-) Süre bölgeden bölgeye değişir. 3-5 ayda geliyor benim bulunduğum bölgede dosya sayısı bakan hakim sayısı vs etkili 24 saatte olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 14 Ekim 2024; 21:32:46 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi oldu , bende karar elime geçtikten sonra kesinleşen , kanun yararına bozmaya gittim fezleke hazırlanmış bakalım ne cevap gelecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.