Şimdi Ara

l-carnitine veya protein tozu kullanmak zararli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 2 yildir body yapiyorum ve hala karnimi eritebilmis, yag oranimi ideal seviyeye indirebilmis degilim. yani kas olusumu var baya ama yaglar gerektigi kadar azalmiyor. su ana kadar da hicbir ek takviye kullanmadim. ama suandan itibaren yag yakabilmek icin l-carnitine ve dusuk miktarda da protein tozu kullanmak istiyorum. sizce bunlarin zarari var midir? alirken neye dikkat etmeliyim?

• Dostum keşke konu açmadan önce biraz alt kısımlara baksaydın.Bu konuyla ilgili sayısız topik bulabilirsin.
    Zaten alıcam diye de topik açmışsın birkaçgün önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont_andre -- 7 Temmuz 2010; 15:29:35 >
  • evet alacagim ama internette hormonal dengeleri bozuyor gibi olumsuz yorumlar vardi. o yorumlari okuyunca kafam karisti. yoksa alacagim seylerin marka ve fiyatlarini, nereden alacagimi bile ayarlamistim. acaba l-carnitine de zararli mi o kadar diye merak ettim. yoksa protein tozunun da saglikli olmadigini biliyorum. zaten onun icin protein tozunu az kullanacagim.
  • bir de bunlari ayni anda kullanmak zararli olur mu? cunku hem yag yakmak hem de kas oranini arttirmak istiyordum.
  • iyide sen 2 yıl body yapmışsın öğrenemedin mi hormon dengesini bozduğunu bilmem neyini ,sen 2 yıl kendini bi odaya falan kapattın herhalde,neyse onlar takviyedir sen mr.oly olmıycaksın sonucta 3 hafta kullansan sanki hormon dengen bozulacakta kısır olucaksın veya başka birşey, 2 yıl body yapmışsın birde ayıp ya,bu soruyu 2 yıl body ile uğraşmış biri soramaz imkansız ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nx+1/2(5x-m)=5/2 -- 9 Temmuz 2010; 0:47:03 >
  • 2 yıl az zaman değil, bence yeterli oranda kas yapmış olman gerek bu zamana kadar. Sadece Carnitine kullansana dostum.
  • iki yil body taptim ama su ana kadar birsey kullanmadigim icin hicbir arastirma yapma geregi gormedim. bu yuzden bu konuda bilgisiz olmam dogal bence. body yapan herkes prot tozunu arastiracak degil.

suan vucudumda kas var ama son yil duzenli gidemedigim icin kas oranimda azalma oldu. zaten prot tozunu l-carnitine'in inceltici etkisoni dengelemek icin kullanacagim. yoksa devamli kullanmam zaten. l-carnitine'i kullanirken mevcut hacmimi de kaybetmek istemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein Tozu Marka Tavsiyesi Hk.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla abi 2 yıl hiç birşey kullanmaman normal olabilir.Ancak protein,kreatin,steroid veya yağ yakıcılar gibi şeyler hakkında hiçbirşey duymamış olman bence normal değil. ben yaklaşık 1 yıldır -ancak son 4 aydır- düzenli olarak body yapıyorum. yanlızca o ortamlarda bulunarak bile, hiç birşey araştırmadan çok şey öğrendim. tabi senin nerde yaptığında önemli. neyse proteinle beraber kullanıp kullanmaman gerektiğini bilmiyorum ancak yağ yakıcı kullanan arkadaşlarım oldu. arkadaşlarımdan kötü yönde etkisini gören olmadı ve kısa sürede yağları erittiler. ancak tabi sen biraz daha araştır istersen..

• beraber kullanımı sorun olacak seyler degıl

bende suan 1000mg acectyl l carnıtın X 2
    sabah ve egzersiz oncesi
    +
    egzersiz sonrası proteın tozu kullanıyorum

olumlu etkılerını gordum

yanlız almadan spor hocanıza danısın

bırcok placebo urun var pıyasada
    ustunde 1000 mg yazıp aslında daha dusuk degerde olup
    hatta alakasız bırsey olan

proteın tozlarında
    uzerınde deklare edılen degerde proteın ıcermeyen

daha yuksek yağ içeren vs...

(ozellıkle tanınmamıs markaların urunlerınde)

kalıtelı markaların urunlerını kullanın

ucuza kacılacak seyler degıl.
  • optimum diye bir marka aldim. sanirim iyidir bu marka
  • evet tanınmıs ıyı guvenılır fırma
    ıyı bır secım

msl suan pıyasada adını soylemek ıstemedıgım bır fırmanın proteın tozları var 4,5 kıloluk koca kaplarda.
    150 lıraya bıle bulunabılıyor kargo dahıl
    normal proteın tozları yanında neredeyse bedava gıbı cok cazıp gelıyo
    ama onunla hacım kazanan herkes sadece yaglanmıs
    bırakıncada yag kaybı olmus
    bu proteın degerının ambalaj ustundekıyle uzaktan yakından alakası olmadıgının kanıtı gıbı bırsey
    ayrıca cın menseılı oldugu soylendılerı dolasıyor...

4.5 kıloluk bu urunden uzak durulmalı...

pıyasada boyle cok urun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

evet tanınmıs ıyı guvenılır fırma
    ıyı bır secım

msl suan pıyasada adını soylemek ıstemedıgım bır fırmanın proteın tozları var 4,5 kıloluk koca kaplarda.
    bu proteın degerının ambalaj ustundekıyle uzaktan yakından alakası olmadıgının kanıtı gıbı bırsey

Dostum sen gain fast ürünlerinden bahsediyorsun sanırım.Bu ürünlerin kilo aldırıcı ürünler olduğu üstlerinde yazılı zaten.
    Protein ve gain fast ayrı şeyler.
    Bu arada söylediğin sahte proteğinler gerçekten var.Malüm ülkemizdeki şerrefsiz insan topluluğu çok fazla ve bu yüzden içinde sırf nişasta olan sahte ürünler çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

evet tanınmıs ıyı guvenılır fırma
    ıyı bır secım

Dostum sen gain fast ürünlerinden bahsediyorsun sanırım.Bu ürünlerin kilo aldırıcı ürünler olduğu üstlerinde yazılı zaten.
    Protein ve gain fast ayrı şeyler.
    Bu arada söylediğin sahte proteğinler gerçekten var.Malüm ülkemizdeki şerrefsiz insan topluluğu çok fazla ve bu yüzden içinde sırf nişasta olan sahte ürünler çok.

yok neyazıkkı whey
    oldugu ıdaasında olup dandık bır urun
    bahsettıgım

markasını pmınıze attım bı Turk fırmasının fason malı...

gaıner degıl

Bır boyle fabrıkasyon ustundekı etıketle alakası olmayan urunler var
    Birde acık arttırma sıtelerınde vs ıcını degıstırıp satanlar...

sakın sakın guvenılır olmayan yerden guvenılır olmayan markaları kullanmayın

tercıhen her malı
    dıstrubutorunden alın son kullanıcıya satıs varsa

yoksada buyuk bayılerınden bırınden

• arkadaslar bu likid l-carnitine ve protein tozlarini nasil saklayacagim. l-carnitine icin buzdolabinda mi tutmam gerekir?
  • hayır

nemlenmemesı yeterlı proteın tozunun
    kapagını ıyı kapayın
    olcek kasıgını ıslatmayın yeter

yoksa topaklanıyor

dolaba koyulmaz
  • peki tüp seklinde sivi l-carnitine'leri de mi buzdolabinda tutmaya gerek yok?

bu arada bahsettigin fason mali pm'den bana da soyleyebilir misin? simdi icime kurt dustu benimki de fason mal mi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 9 Temmuz 2010; 19:18:36 >
  • evet lıkıt karnıtın toz karnıtın kapsul karnıtın hıcbırını
    dolaba koymanıza gerek yok...
  • konuyu canlandırmak gibi bişey olcakta bende gnc marka l carnitine kullanamya başladım 500 lük hap eşklinde sabah ve ant öncesi alıyorum fakat 4 gün oldu ve kalbimde bi yorgunluk kramp tarzı şeyler hissediyorum sizce normal mi başlarda
  • Degerli arkadaşlar.... L-Carnitine genelde kırmızı ette bulunan bir dogal vücüt tuzudur aslında ,üretimi genelde peynir altı sudan imal edilir.Etkileri yağı eriderek hızlı bir biçimde hücrenin enerji merkezi olan mitokondride yakar.Bunun sonucunda ortaya zamanla şu etkileri çıkar.Kas yapısı artar kalp kasları güçlenir,böbrekleri çalıştırır, erkeklik hormanlarından testeronu oldukça fazlasıyla arttırır, kendinizi hiç olmadık kadar zinde ve güçlü hissedersiniz. Olumzulukları ise L-Carnitine aşırı erkeklik hormanu üretimini artırmaya sebeb oldugu ,yani testeron bundan dolayıdır ki saç köklerindede oldukça güçlü HDT TESTESTERON üretimi olur ki bu da saç köklerini sıkarak saçların kökünün kanlanmasını engelliyerek hızlı bir biçimde saç kökü ölümüne yol açar ve hızlı bir biçimde saçların dökülmesine neden olur.Peki bizim bu vücüt tuzundan tam verimli faydalanmamız için ne yapmalıyız sorusuna , öncelikle arkadaşlar vücüt tuzunu almadan yaklaşık 20dk. tempolu yürüyüş yapmalısınız ve ondan sonra lekardiniti almalısınız.ve bol su ile vücüt su dengesini saglamanız gerekmektedir.vücudumuz ilk 20-30dk. egzersizin arkasından vücüttaki yagı yakmak için yüklenir işte biz bu anda L-Carnitine degerlendiriyoruz. 45dk.tam egzersizde vücüt yaga yakımında zirveyi bulmuştur bu arada L-Carnitine işini çok güzel yapmaya başlar ve hızla yagı mitokondride enerjiye dönüştürmeye başlar.dikkatle bol su alımını unutmayın. bu hem böbreklerden toksin atılımını arttıracak hem de su dengenizi saglıyacaktır. Hepinize bol sağlıklı günler..... bu arada ben eczane formatını kullanıyorum o sorma şekilnde 1000mg piyasadakinlere itimat etmiyorum. doktoruma yazdırıyorum içinde 10 adet var.
     l-carnitine veya protein tozu kullanmak zararli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPAR -- 2 Mayıs 2014; 10:28:56 >

• L-Carnitine kullanabilirsiniz. onda sıkıntı olmaz. ilk antrenman gününde değil. 1-2 hafta bünye alıştıktan sonra yapmak gerek. eğer ilk günden içilirse sağladığı enerji olmaz yağda olmaz sadece olduğunuz gibi kalırsınız ve boş yere paranız gider. hı şöyle bişe var ben yinede aliyim içiyim ruhen rahat oliyim derseniz alın için. afiyet olsun. ama fitness yaparak kardiyo yaparak bünyeyi alıştırıp içilirse ilk günden itibaren ilk antrenmandan itibaren yağ yakmaya başlar ve bunu 3-5 gün içerisinde hissedersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.