Bildirim
L300 ü satıp Transit almayı düşünüyoruz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-dikmen-den-2004-model-ford-transit-330-luk-5-plus1-kisilik-256127486/detay
Sizin ilanlarınızın en temizi bu.Dışı çok iyi.Bir de klimalı temiz olanı olsa tadından yenmez. -
cevabınız için teşekkür ederim ancak sadece ilandaki bilgilere ve fotoğraflara bakarak bu aracın en temiz olduğunu nasıl anladınız? şahsen gözümle görmediğim için ilanlara fazla inanamıyorum. daha aracın model nosunu bile bilmeyen, yanlış giren birçok insan var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
cevabınız için teşekkür ederim ancak sadece ilandaki bilgilere ve fotoğraflara bakarak bu aracın en temiz olduğunu nasıl anladınız? şahsen gözümle görmediğim için ilanlara fazla inanamıyorum. daha aracın model nosunu bile bilmeyen, yanlış giren birçok insan var.
1.Değişen ve boyalı parça yok.
2.İç ve dış bölümde çok yıpranma yok.
Tabii hepsine baktım.Çoğunun önünde siyahın üzerine beyaz reklam yazıları var.Bunda yok.
Aracın model yılı makyajsız kasa için gayet iyi.2004.Bunlar 2001'de üretime başladı.
Ama tabii bu kişisel düşüncem.Başkası belki de başka ilana temiz der.Siz bence bütçenizi biraz daha arttırıp daha iyilerine bakın klimalılarını bulursunuz. -
peki kaputta siyah branda olması kaputta masraf var manasına mı geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hayır.gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 24 Eylül 2016; 17:04:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Audi383848
quote:
Hayır.gelmez.
anladım. cevabınız için teşekkürler. -
başkalarının da yorumlarını bekliyorum. özellikle transit kullananlardan. akıl akıldan üstündür. -
Bizde bu kasa 2005 model var rahmetli dedem (16 gun önce vefat etti) İstanbuldan 0 alip götürmüş köye 11 senedir köyde kullandik dag tas dinlemedi dedem cok severdi transitleri ayri bir dunyadir transit koydeki benim çocukluk arabamdi cok severdim simdi yolda bu kasadan gorsem aklima dedem gelir huzunlenirim Mekanın cennet olsun dedem. Bu kasalar cok guzel alın derim...
quote:
Orijinalden alıntı: yıgıdo5858
Bizde bu kasa 2005 model var rahmetli dedem (16 gun önce vefat etti) İstanbuldan 0 alip götürmüş köye 11 senedir köyde kullandik dag tas dinlemedi dedem cok severdi transitleri ayri bir dunyadir transit koydeki benim çocukluk arabamdi cok severdim simdi yolda bu kasadan gorsem aklima dedem gelir huzunlenirim Mekanın cennet olsun dedem. Bu kasalar cok guzel alın derim...
Allah rahmet eylesin. Peki linktekilerden önerebileceğiniz bi araç var mı? -
quote:
başkalarının da yorumlarını bekliyorum. özellikle transit kullananlardan. akıl akıldan üstündür.
Ticaride forddan iyi araç yok
Sahibinden 2.ci ilan iyi gözüküyor bizdeki 34 binde 2005 model ilk sahibiyiz çok kişi istedi bizimkini market sahipleri hatta değerinin 1 2 bin lira daha fazlasını verdiler rahmetli dedem vermiyordu. Şuan köyde duruyor garajda gittiği kadar kullanmayı planlıyoruz. 2.ci ilan sahibinden temiz gibi onu düşünebilirsiniz.
Bikaç ilana baktım 10 yaşında araba 200 bini kilometreyi aşan yok, ikinci el güvensizligini dibine kadar hissettirdi.
onun da farları ve sol arka stop lambası yan sanayiye benziyor. buna rağmen satıcı 24bin tl istiyor. henüz pazarlık etmedim ama pazarlık edersem 20 ye indirebilir miyim? bi de ön kaputu değiştirmiş önden kazalı heralde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 24 Eylül 2016; 20:44:14 > -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-2005-model-5-plus1-kombivan-342627718/detay
Buna bakılabilir. Transit kullanmisligim var soru sormak isterseniz cevaplayabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Respectformuslims
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-2005-model-5-plus1-kombivan-342627718/detay
Buna bakılabilir. Transit kullanmisligim var soru sormak isterseniz cevaplayabilirim.
hocam bunlarda klima olup olmadığı nasıl anlaşılabilir fotodan bakınca? yakıt tüketimi nasıl? bi de attığınız linkteki aracın fren plastiği yıpranmış yani şehiriçi çok kullanılmış şimdi fark ettim. o ilanı da satıcı 20bine düşmezse eleyeceğim. hem farlar ve stoplar yan sanayi, ön kaput değişmiş hem de 24bin istiyor 24 bin fazla bence o araca.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Respectformuslims
hocam bunlarda klima olup olmadığı nasıl anlaşılabilir fotodan bakınca? yakıt tüketimi nasıl? bi de attığınız linkteki aracın fren plastiği yıpranmış yani şehiriçi çok kullanılmış şimdi fark ettim. o ilanı da satıcı 20bine düşmezse eleyeceğim. hem farlar ve stoplar yan sanayi, ön kaput değişmiş hem de 24bin istiyor 24 bin fazla bence o araca.
Göğüsten anlaşılır. İlandaki araç klimalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kaza durumu var ise bance uzak durun
Transite cok bindik inanilmaz yuk tasiyor ama yetmiyorsa peugeot boxer falan bakin cok pahali drgil fazla yuk atabirsiniz ön cekic tek cekcegin sknt akslar olur iyi akşamlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: CilginForumcu
Transite cok bindik inanilmaz yuk tasiyor ama yetmiyorsa peugeot boxer falan bakin cok pahali drgil fazla yuk atabirsiniz ön cekic tek cekcegin sknt akslar olur iyi akşamlar :)
kesinlikle arkadan itisli olmalı. l300 e bile 1.5 ton yük atmisligimiz var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- stonic 1.0l 100 ps dct (otomatik)
- honda crv 2.0 kronik sorunlar
- honda city kronik sorunları
- hyundai i20 1.2 mpi jump alınır mı
- dacia solenza 1.4
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X