Bildirim
LADA VEGA ROLANTİ DALGALANMASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Rölanti kontrol valfi varsa ondan yapıyordur. Ne çektin vega'dan, iki konu birden. -
sorma kardeş aldandım işte ama bir daha ladadan uzak dururum.cevapların için sagol.biraz para harcıycaz işte -
quote:
Orijinalden alıntı: gençuşaklı
Herkeze merhaba 1 ay önce lada vega aldım.ama araç rolantide zor calışıyor.tekliyor bazen stop ediyor.gazdan olabilecegini düşünüp benzinde kullandım gene aynı.yolda giderken debriyaja basınca hemen tekliyor.yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
sa şu an bende de aynı sorun var sen yaptırdın mı son durum nedir şu an -
bende lada samara var bende de aynı sorun vardı,
gaza bastığımızda açılan yer var ya oraya vida taktı usta,
geçici bir çozüm ve yakıtı biraz arttıran çözüm ama işe yarıyor. -
Rölanti düşüyomu durduğunuz yerde? -
henüz baktırmadım zamanım yok ama biraz düzeldi gibi eskisi kadar yapmıyor arac pes etti artık benden ilgi olmayınca kendini tedavi ediyor heralde -
Arkadaşa PM olarak konuştuk ama başka bu durumda olanlar da görsün diye buraya da yazmak istiyorum,
quote:
Ben geçen gün hava filtresini söktüm o kalın boruyu söktüm, elime havlu bez aldım elimle gaz kelebeğini temizledim resmen zift bağlamış parmağım çok yetmedi ama parmağım yetiştiği yerleri iyice temizledim, daha sonra tüp beyni dedikleri yere gire hortuma dokununca gaz kaçırdığını farkettim onu da iyice sıktım yani ne kadar sensör swich boru falan gördüysem hepsini sıktım, hatta yağ filtresi bile o kadar gevşemiş ki onu da iyice sıktım,
sonuç: devir dalgalanması rolantide çalışmama sorunu gitti hangi yaptığım işlem kesti bunu bilmiyorum yaptıklarımı anlattım sana deneyebilirsin ama rolantide sıkıntısız çalışıyor, şimdi şu sıkıntı var çalışırken zorlanıyor benzinim çeyrek depo altında ve bujimin biri çatlamış sanırım ondandır diye düşünüyorum ay başında maaşımı alıp bir gideceğim sanayiye bujileri değiştirip depoyu fulleyeceğim bakalım sıkıntı devam edecek mi ve şu şanzuman tam ne kadar tutar şanzuman indirilmeden de halledilebilir diyenler var bir görsün usta haberleşelim olur mu çünkü sıkıntılarımız tamamen aynı
Benim Lada da 1999 1.5ie 8v
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X