laguna 1.9dci bu arabalar neden bukadar ucuz? d segmenti araçlar içinde fiyatları 60binin üstünde olan arabalar 2005 2006 modelleri 30bin ile 33 bin arasında değişiyor yinede tercih edilmiyorlar? http://www.araba.com/852424.html http://www.araba.com/972351.html bu fiyata bu arabalar ucuz deyilmi? çokmu problemli yada ekonomik deyiller? görüşleriniz için teşekkürler.
d sınıfını bence laguna esp olmasa zor hakeder megane de esp olsa o sınıfa day olabilir ben lagunayı megane ayarında görürüm piyasada öyle diyo o fiyatı alıo
tasarımı tutmadı bence ama yanı laguna cok cok guzel bence ıyı tutar bugun 2.0 dcı otomatık kullandım hayran kaldım fıyatlarıda uygun tutmuslar
valla arkadaşım durum şöyle laguna1 kullanıyorum hakikatten çok güzel araç çok memnunum daha önce almadığıma pişmanım şuanada kadar ben laguna1de problem yaşamadım laguna2lerdede yaşanmaz
1.9dci laguna kullanıcılarının yorumlarını bakliyorum. yol tutuş. yol sesi. motor sesi. yakıt vs vs. iyi ve köyü yönrerini yazarsanız sevinitrim.
Benim koltuk tamiri yapan bir arkadaşım var.Haftada bir kaç Laguna II koltuğu yapıyor."Şahin koltuğu bile bundan iyi" diyor.Koltuğun malzemelerini görseniz hak verirsiniz.
koltuk malzemelerindeki farklılık donanım farklarından kaynaklanıyor.Privilige donanımlı bir laguna2 malzeme yönünden gayet iyi, kullanışta da gayet keyiflidir.Bildiğim kadarıyla experession modellerde ESP yok.Alınıcaksa privilige donanımlı bir laguna2 tercih edilmeli.
ESP li temiz bir laguna 2 bulun, cok memnun kalacaksınız.Inanin kullandıktan sonra baska bir araca binince attan inip eşeğe binmiş gibi farkı cok rahat anlayacaksınız.
Laguna 2 ile megane 2 karşılaştırılmamalı bence , arada çoook fark var.Bende Laguna 2 var, arkadasimda da megane 2, kendisi 4 senelik megane 2 kullanıcısı, o da memunu aracıdan ama lagunayı kullandı, hayran kaldı.
2.elinin düşük olması sizi yanıltmasın, degerinin cok altnda bence ama araba almak için elinde para bulunduranlar için iyi tabi :) Kaliteli bir aracı ucuza almış olacaklar :)
LAguna 3 te cikti, kendi aracimi 3-4 sene daha kullanıp nasip olursa laguna 3 alacağım, şimdiki gibide lpg taktırtım mı tadından yenmez :)
Saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme