Şimdi Ara

Lamborghini Sesto Elemento (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farların öyle gözükmesinin nedeni PWM'dir (Pulse Width Modulation; darbe genişlik modülasyonu anlamına gelir.) LED'lerin osilasyonu (salınım) ile kameranın refresh ratio'sunun aynı salınımda gitmemesinden dolayı oluşan senkron kayması diyebiliriz buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 30 Mart 2013; 12:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Farların öyle gözükmesinin nedeni PWM'dir (Pulse Width Modulation; darbe genişlik modülasyonu anlamına gelir.) LED'lerin osilasyonu (salınım) ile kameranın refresh ratio'sunun aynı salınımda gitmemesinden dolayı oluşan senkron kayması diyebiliriz buna.

.

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Dikkatimi çekti bu tarz araçlarda stop lambası frene basınca yanıp sönüyor dikkat edin. Onu nasıl yaptıra biliriz ? Videoda dikkat ederseniz frene bastığında yanıp sönüyormuş gibi oluyor.

Evet benimde uzun zamandır dikkatimi çekiyor.

1. si bounty hunter artık dotada pek iş yapmıyo kasmadan

2.si o yanıp sönme olayı kameradan.

Dota oynamıyorum anlamı hoşuma gitmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaş bu forum üyelerini anlayamıyorum cidden,halen odunumun parası diyor! diyoruz ki biz kendi gözlerimizle gördük,kamera muhabbetiyle olan bir şey değil arkadaşın vermiş olduğu diğer video'nun çözünürlüğü kötü olduğundan düşük objektif ve lenslerde tepkime süreleri geç olduğu için ghost muhabbeti olabilir bu normaldir..fakat yeni 911 turbo s ruf'larda lamborghini ferrari hatta maseratiye ve hatta bir çok supersport exotic car araçlara bile yapıyorlar..araca bindiğinizde ayağınızı fren'e basıp kontağı çevirmeye başladığınız saliseleri bırakın anlar 3 kere yanıp sönüyor bu aracı ilk çalıştırırken oluyor sonrasıda seyir halindeyken fren'e bastığınızda arka stopların ledleri yanıp sönüyor yanıp sönüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloGTI

i30 daha güzel yazarlar şimdi bu başlığın altına girip koresporlar

Tabiki i30 daha güzel. Bu araba e5 te gidermi mesela Arkaya kaç kişi oturabilir kilometrede 6 litre yakabilirmi? Herkesin malı kendine güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

quote:

Tabiki i30 daha güzel. Bu araba e5 te gidermi mesela Arkaya kaç kişi oturabilir kilometrede 6 litre yakabilirmi? Herkesin malı kendine güzel.

her türlü E5'te gider hatta E5'i inim inim inletir E5 E5 olalı böyle araç görmez..keza 2 tane'de arkaya feliçita slim fit hatun bindirebilirsin..yakıt konusunada 0-100 2.5 sn,böyle görüntü,böyle ses ne demişler aslan besleyen yemini düşünmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gestapo SS -- 30 Mart 2013; 15:45:41 >

• Bakmaya kıyamadım arkadaş bu ne böyle. Bu aracı yolda gördüğümü hayal bile edemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Porsche Macan
    11 yıl önce açıldı
    Porsche Macan Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

arkadaş bu forum üyelerini anlayamıyorum cidden,halen odunumun parası diyor! diyoruz ki biz kendi gözlerimizle gördük,kamera muhabbetiyle olan bir şey değil arkadaşın vermiş olduğu diğer video'nun çözünürlüğü kötü olduğundan düşük objektif ve lenslerde tepkime süreleri geç olduğu için ghost muhabbeti olabilir bu normaldir..fakat yeni 911 turbo s ruf'larda lamborghini ferrari hatta maseratiye ve hatta bir çok supersport exotic car araçlara bile yapıyorlar..araca bindiğinizde ayağınızı fren'e basıp kontağı çevirmeye başladığınız saliseleri bırakın anlar 3 kere yanıp sönüyor bu aracı ilk çalıştırırken oluyor sonrasıda seyir halindeyken fren'e bastığınızda arka stopların ledleri yanıp sönüyor yanıp sönüyor..

Boşver kardeş anlamazlar Bizim demek istediğimiz olay farklı onlar yanlış anlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

quote:

Herkesin malı kendine güzel de, lambor'dan güzel de değil. Ha belli ki sen daha güzel diyosun ben de katıla katıla gülüyorum şu an ev arkadaşımla birlikte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

arkadaş bu forum üyelerini anlayamıyorum cidden,halen odunumun parası diyor! diyoruz ki biz kendi gözlerimizle gördük,kamera muhabbetiyle olan bir şey değil arkadaşın vermiş olduğu diğer video'nun çözünürlüğü kötü olduğundan düşük objektif ve lenslerde tepkime süreleri geç olduğu için ghost muhabbeti olabilir bu normaldir..fakat yeni 911 turbo s ruf'larda lamborghini ferrari hatta maseratiye ve hatta bir çok supersport exotic car araçlara bile yapıyorlar..araca bindiğinizde ayağınızı fren'e basıp kontağı çevirmeye başladığınız saliseleri bırakın anlar 3 kere yanıp sönüyor bu aracı ilk çalıştırırken oluyor sonrasıda seyir halindeyken fren'e bastığınızda arka stopların ledleri yanıp sönüyor yanıp sönüyor..

Boşver kardeş anlamazlar Bizim demek istediğimiz olay farklı onlar yanlış anlıyor

demek istediklerini ben anlıyorum fakat onunla alakalı bir durum yok..daha açıklayacı olması için bu video'u izlesinler..bahsettiğiniz durum olsa racing'in ledleride yanıyor ondada olur..

• Led olayı kameradan. Bizim arabadada oluyor. Youtubeden birkaç örnekte buldum.

EK: Arkada dışarda duran vites kutusuna paraşüt diyen birine nekadar anlatabiliriz bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 30 Mart 2013; 15:32:00 >

• quote:

koresporlular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Led olayı kameradan. Bizim arabadada oluyor. Youtubeden birkaç örnekte buldum.

EK: Arkada dışarda duran vites kutusuna paraşüt diyen birine nekadar anlatabiliriz bilmem.

yahu arkadaşım daha neyin derdindesin anlamadım ben istanbuldaysan gel beşiktaşa bir abimizde var 2011 beyaz 911 ruf aynısı ya...innasabirin ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

Led olayı kameradan. Bizim arabadada oluyor. Youtubeden birkaç örnekte buldum.

vites kutusu değil paraşüt o 1 kere..bir araştır sonra yaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gestapo SS -- 30 Mart 2013; 15:36:33 >
  • ingilizcen varsa oku! olacağını sanmıyorum ama rica edersen senin için türkçeye çeviririm!

http://blogs.wsj.com/drivers-seat/2010/10/01/lamborghinis-sixth-element-carbon/
  • ne vites kutusu ya oldu olacak manifold kapağı
  • quote:

quote:

quote:

demek istediklerini ben anlıyorum fakat onunla alakalı bir durum yok..daha açıklayacı olması için bu video'u izlesinler..bahsettiğiniz durum olsa racing'in ledleride yanıyor ondada olur..

durum tamamen kameradan kaynaklı hatta cep telefonun kamerasını aç bilgisayarın monitörüne tut benzer efekti görüceksin telefnun ekranında

• quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

quote:

quote:

durum tamamen kameradan kaynaklı hatta cep telefonun kamerasını aç bilgisayarın monitörüne tut benzer efekti görüceksin telefnun ekranında

OKU! OKU!

• quote:

ingilizcen varsa oku! olacağını sanmıyorum ama rica edersen senin için türkçeye çeviririm!

http://blogs.wsj.com/drivers-seat/2010/10/01/lamborghinis-sixth-element-carbon/

gearbox hanging out the back like a dragster’s parachute.

Çevir bakalım şu cümleyi görelim.

Senin attıgın linkten alıntı.
  • şanzıman bir paraşüt gibi dışarıda asılı..

keza içinde bir paraşüt mevcut..frankfurt fuarında arkadaşım araştırmış oda şanzıman kapatı yada motor kapağı bir şey sanmış herhangi bir kapak gibi duruyor fakat onun içinde paraşütte olduğunu belirtmişler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.