Şimdi Ara

lanet bir insanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zora gelemememden midir bilmiyorum acayip üşengeç bir insan oldum yıllar geçtikçe. 11.sınıftayken deli gibi spor yapardım haftada 5 gün kick boks idmanı + cumartesi pazar sabah koşu. Sonra sınav yılı geldi iyi bir lisede okuyordum %2lik bir fen lisesiydi. Ailemin beklentileri fazlaydı. Ortaokuldayken de beklenti vardı ama sanırım çocuk olduğum için anlamıyor stres yapmıyordum. 12ye geçince aniden sporu bıraktım, aileme sporla yks yi aynı anda götürebileceğimi, bunu yapan insanların olduğunu söylüyordum. Hiç değilse haftada 2 gün gidebileceğimi düşünüyordum ama kesinkes reddediyorlardı. Aileme göre spor ve yks yi aynı anda yürüten insanlar 100 - 200k arası hedefi olan insanlardı ve ben daha iyi olmalıydım. Antrenörümle de dershane vs konusunda aram açılınca tamamen bıraktım. Ama ders çalışırken beynimde arka planda sürekli bu vardı. İyi bir sporcuydum, yendiğim rakiplerim prof maçlara çıkmaya başlamıştı evde nasıl kudurduğumu tahmin edebilirsiniz. Ağustosta sporu bırakmıştım. Sınav yaklaşmış aylardan mayıs haziran olmuş hala aç köpekler gibi spor diyordum. Sınava girerken aklımda mezuna kalmamam gerektiği bi yıl daha dayanamayacağım vardı. Sonuç olarak 90k sıralama yaptım. Hiç aklımda olmayan inşaat mühendisliğini sadece okulumun adı köklü bir yerlere gelebilirim diye fiyat / performans olarak yazdım. Şu an ne spora tekrar başlayasım ne ders çalışasım var seçtiğim bölümden emin bile değilim. İnşaat sektörü çok zor bir sektör belki asgari ücrete çalışacağım. Ailemin yüzüne bakmaya utanıyorum bazen yaptığım sıralamadan dolayı. 9 10da dersleri kötü olan tınlamayan insanlar bile 20 30k sıralama yapıp iyi yerlere gittiler. Rakiplerimden birçoğu Türkiye şampiyonası, prof maç derken yükseldi kendi salonunu açan bile var. Yaptığım sonuçları kendime yediremiyorum ama tekrar yks çalışmaya korkuyorum potansiyelimin bu olmadığını biliyorum. Sınav yılı içinde de çalışıyorum ama ya olmazsa rezil olursam stresi hep vardı zaten. Bilmiyorum buraya kadar okuduysan teşekkür ederim gece gece dertlenmiştim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bıkmış1ankaralı B kullanıcısına yanıt
    Bence olayın spor ise keşke bu alandan gitseydin. Spora tekrar başlamayı denemek istemez misin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilmiyorum hocam. Sınav çıkışı denedim bir salonda ama el kadar veletlerin hızına zor yetişince içime dokundu sanırım. 1 yıllık hamlık da var tabi. Yaş olmuş 19 yıllardır yapanlar hayatını buna adayanlar var. Yeniden başlarsam büyükler kategorisinde olacağım 35 yaşa kadar adam çıkar karşıma. Sanırım cesaretim kırıldı yeniden toplarlar mıyım bilmiyorum. Odamdan çıkmaya bile çekiniyorum evde. Saolsunlar yüzüme vurmuyor kimse sonucumu ama ben dökülen özel ders paralarına rağmen bu sıralamaya kendime kızıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.