Şimdi Ara

Laptop 2 dk sonra kapanıyor Yardım edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopun şöyle bir sorunu var. Laptopu açıyorum windows karşılama ekranı geliyor şifreyi falan giriyorum ondan sonra normal bir şekilde pc açılıyor sonra aradan 5 dk geçtikten sonra yada daha az bi süre sonra pat diye kapanıyor komple gidiyor elektrik falan. Sonra hemen kendilinden yeniden açılıyor baştan sanki fişini çekmişim takmışım ve açmışım gibi kendi kendine komple kapanıp açılıyor. Tekrar açıyorum bu sefer şifre ekranında duruyorum giriş yapmıyorum hiç bişi olmuyor kapanma falan olmuyor ama bu sefer de ekran gidiyor mavi oluyor tamamen açık kalıyor bu şekilde hiç kapanmıyor siz kapatmadığınız sürece. Sorun nedir arkadaşlar bir yardımcı olabilir misiniz.

• Tamamen pil üzerinde iken ya da pilsiz tamamen ac üzerinde iken dener misiniz elektrik kapanmasını?
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öylede aynı yaaa
  • Servislik olabilir anakart üzerinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Sorun anakartta gibi mi duruyor hocam ona göre bişiler yapacam da.
  • Net bilgim tabiki yok tahmin sadece, garantisi varsa şikayetiyle servise yönlendirmeniz en doğrusu olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lenovo mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pilde sorun olabilir kardeşimdede 2dk sonra kapanma sorunu var şarjı takılı çalıştırınca sorun olmuyor bide böyle denermisiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC Toshiba garantisi bitti. Pildede böyle pilsizde zaten pil ölü arkadaşlar PC benim değil bi arkadasin bakarmisin diye verdi de bende bu sorun konusunda sıkıştım fikirlerinizi alayim istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakbta -- 14 Eylül 2015; 1:00:58 >
  • toshiba a 300 - 350 serisiyse karşılaşmanız normal bi sorundur Ekran Kartınızda Sıkıntı Var Bilginiz Olsun
  • Hangi windows sürümü yüklü? Windows 10 ise bazen yanlış sürücüleri yüklüyor ben Dell marka laptopta karşılaştım orjinal sürücüler yüklenince düzeldi.

Ayrıca bilgisyari güvenli modda açıp deneyin eğer yine mavi ekran verirse ram yada anakart kaynaklı diyebiliriz.

• Burakbta B kullanıcısına yanıt
    Toshiba A300 serisi ise normaldir . kondansatör arızası . tamirini yapıyorum .
    Ekran kartıyla alakası yoktur .
    adaptörle çalışırken yapar , cpu nun voltaj stabilizetesini sağlayan nec tokin kondansatörünün kapasite değerinin düşmesi sonucu oluşan arızadır . tamiri mümkündür .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 14 Eylül 2015; 10:40:01 >
  • Evet A300 hocam ne kadar tutar bunun maliyeti şimdi makinanın başka yerleride sorunluda çok bisi çıkarsa yenisi alınabilir

• İşletim sistemi win7 güvenli moddada denedik ayni

• Güvenli modda kapanmaması gerekir . kapanıyorsa adaptörle çalışırken ,arıza başka yerdedir .

güvenli modda kapanmıyorsa , size maliyeti 100 TL gibidir .
    nec tokin kondansatörü değişecek.
  • A300 2D4 modeliyse harici ekran kartlı 4GB ram ile sizi bir kaç sene daha idare edecek notebook , 2 el 450 -600 satıyorlar . yüksek çözünürlük oyun oynamıyorsanız daha uzun zamanlar idare eder . bu güne kadar 3 tane A300 tamir ettim bir tanesi abimin notebook'u , kimse bozuldu diye geri dönüş yapmadı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.