Şimdi Ara

laptop açılmamasorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp 550 model bir laptop un ram ini çıkarıp taktıktan sonra bilgisayar bir daha açılmadı. güç düğmesine bastığımda ışık yanıyor yani bilgisayar çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. ram de sorun var mı diye başka bilgisayara taktıktım ramçalıştı. başka birram ile sorunlu laptop u denedim yine açılmadı. sorun ne olabilir.

• Ram i çıkarırken pil takılı değildi değil mi? Bir de Ram i neden çıkarmıştınız problem neydi?
  • maalesef piltakılıydı sonradan aklıma geldi benimde. ram i aslında öylesineçıkarttım bir sorun yoktu bilgisayarda. ama ram sağlam başka makinada denedim.
  • ram yok uyarisi aliyor musun arkadasim? ramler yokken her bilgisayar gibi laptop da sinyal verir eger ki saglamsa anakartin... ram yok uyarisini kesinlikle alirsin. eger uyari gelmiyorsa baska ram dene baska slot dene. hala gelmiyorsa bga chip tamiri yapabilen bir servis gorurse daha iyi olur. kolay gelsin.
  • ramuyarısı almıyorum. normal çalışıyodu yaptığım sadece rami çıkarıp takmak oldu.
  • ram i cikardin mi hocam? rami cikararak ram uyarisi alacaksin. eger almiyorsan dedigim gibi bir servise giderse iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.