Şimdi Ara

Laptop Çok Yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ultranote A4B-C05
    Intel® Dual Core İşlemci 1007U (1.50GHz, 2 MB Ön Bellek)
    Windows 8
    Intel® NM70 Chipset
    4 GB DDR3 1333MHz
    320 GB SATA HDD
    DVD-RW
    Intel® HD Graphics 4000
    14' HD 1366*768
    Tümleşik Stereo Hoparlör
    10/100/1000 Gigabit Ethernet
    802.11 b/g/n wireless
    Türkçe Q Klavye - Touchpad
    Bluetooth 4.0
    1.0 MP
    Kart Okuyucu , 3 X 2.0 Usb Port , Vga Out , Headphone Jack , Line-in, 1X HDMI
    2.0 Kg / 340 (W)* 241 (D)* 11~25,4 (H) mm

oyun haricinde iş gören bi laptobum var,,7-8 ay olmadı alalı
    Fakat gereksiz bi şekilde yavaşlama söz konusu nedendir acaba ? görev yöneticisinde çalışanları ve denetim masasında bulunan programları göstermek amacıyla 3-4 resim paylaşıyorum,,arkadaşlar lütfen bi çözüm :) başka bilgi isterseniz resimle gösterebilirim
     Laptop Çok Yavaşladı

şaşırtıcı bir biçimde ekran kartı olmamasına rağmen derecesi çok güzel bunu da anlamış değilim :D

Laptop Çok Yavaşladı

Laptop Çok Yavaşladı

Laptop Çok Yavaşladı

Laptop Çok Yavaşladı

Laptop Çok Yavaşladı Laptop Çok Yavaşladı Laptop Çok Yavaşladı Laptop Çok Yavaşladı Laptop Çok Yavaşladı

• hocam pek yanlış bir şey göremedim.

yükteyken bir kontrol edin görev yöneticisini bir de olmaz ise bilgisayarın windows 8'ini yenilemeyi deneyin. (yapmayı bilmiyorsanız bana ulaşabilirsiniz)
  • Üstad şöyle diyim ben

2. 3. Sekmeyi açamıyorum takılıyo kalıyo

Nette çok yawaş,, donuyo falan
    Win 8i yeniden olayı nasıl onarma mı biostan falan ayarlayıp geri yüklemeyi mi diyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide size ulaşamıyorum profiliniz gizli xd

• 1-)sekme sorunu ram ile ilgili olur genelde ama benim sistemde 2gb ram var 30sekmeye kadar rahat gidiyorum(flashsız)

2-) virus olabilir

3-) sağ alt köşeden girip yeniden başlata shifte basılı tutarak bastığınızda görürsünüz

4-) xd
  • Bilgilerinizi yedekleyip windows sürümünüz orjinalse fabrika ayarlarına alın.
    Yada görev yöneticisinden arka planda çalışan uygulamaları denetleyin fazla yer işgal edenleri kapatın.
    Eğer her açılışta bu uygulamar açılıyorsa internetten full bir virüs programı indirip virüsleri tarattırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

1-)sekme sorunu ram ile ilgili olur genelde ama benim sistemde 2gb ram var 30sekmeye kadar rahat gidiyorum(flashsız)

2-) virus olabilir

3-) sağ alt köşeden girip yeniden başlata shifte basılı tutarak bastığınızda görürsünüz

4-) xd

üstad virüs olduğunu hiç sanmıyorum(çünkü gezdiğim siteler belli face,,youtub ve program video film de indirmiyorum tertemiz laptop valla),,ilk laptop geldiğinde comodo vardı,,bi süre sonra avastı kurdum ve sonra yawaştan yawaştan kasmalar başladı ve kalıcı bi yawaşlama oldu ben de işe yaramayanları sildim ama aynı değişen birşey yok

güvenli modda da değişen birşey yok aynı kasma dewam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 internetim çok yavaş
    15 yıl önce açıldı
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C de alan açmayı deneyin, c nin özelliklerinden diski temizleyin ve disk birleştirme deneyin.
  • Ccleaner ile zaten temizliyorum ayrıca disk temizlemeyi de arada yapıyorum zaten

C de 20gb boş alan var

Disk birleştirme gerçekten kasar mı çünkü laptop açıkdığında da ayrı ayrıydı

Win8 orjinal laptop sistemi zaten crackli olma ihtimali yokki

• harddisk testi yaptınız mı?
    yapmadıysanız HDTune ile Bad Sector testi yapın.

Virüs işini de bir gözden geçirmenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.