Şimdi Ara

Laptop HDD hatası sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durduk yere mavi ekran verdi makine.Sonra kapatıp açtığımda çooook yavaş açıldı.Gerçi açıldıktan sonrada çok yavaştı hiç birşey yapılmıyordu.Kapatım birdaha açtıp.Şu disk gözden geçirme işlemi başladı. 30000 küsürden itibaren dosya kayit bölütü okunamiyor yazıoyor. Ne yapmalıyım ?

Alet : Acer 5738ZG

• 50000 lere geldi ve buradan itibaren dosya öznitelik kaydından siliniyor diyor daha %3 tamamlandı.
  • format atmayı dene
    eğer hdd hatalı ise format ekranında çakar zaten formatlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 24 Ağustos 2010; 23:14:59 >
  • Bu disk gözden geçirme tamamlandı kapanıp tekrar açıldı pc. çok uzun sürdü açılması. Şu an diğer işlemlerde yavaşlık yok yok ama çok uzun sürede açılıyor.
  • HD Tune adlı yazılımı net aracılığı ile indirip kurun, Health sekmesinin bir resmini ekleyiniz, ayrıca Benchmark ve Error Scan testlerinide uygulayınız, ve sonuçlarını aynı şekilde SS olarak buraya ekleyiniz, HDD'niz adına bir Badsectör oluşmuş ise görebiliriz...
  • Dediğinizi yaptım yalnız error scan yaparken ilk quick e tıklamadan yaptım kırmızı noktalar buldu ama çok uzun sürdüğü için iptal edip quick scan yaptım ama bu sefer kırmızı noktalar olmadı.

3ü de burda resimlerin

http://img838.imageshack.us/gal.php?g=hdtunebenchmarkst925031.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Sercan__ -- 25 Ağustos 2010; 1:33:25 >
  • Kırmızı noktalar HDD'nizde badsectör olduğuna işarettir, maalesef eğer ki sistem dosyalarınızın bulunduğu bölümde badsectör oluşmaya başlamış ise diskin okunması zorlaşacağından, sisteminizin açılmasıda bir hayli uzayacaktır...

Sizin farklı bir HDD'niz mevcut ise o HDD'nin bölümlerinden birine işletim sistemi kurunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.