MSI 620DX - 801XTR model bir laptobum var. Isı kanalları temizledim. Oyun Alan Wake. Oyunun patch leri kurulu güncel. Sistem zaten yeni.Bütün güncellemeri yapıldı. Oyun orta grafik ayarlarında. başlangıçta görüntü ayna gibi. Bir süre sonra fan hızlanıyor sistem ısınınca kasmalar başlıyor. Uygun bir laptop soğutucusu almaya karar verdim. Etkili bir model tavsiye edermisiniz ?
Ben kasma olmamasına rağmen 2 aylık laptop un alt kapağını çıkartıp soğucuyla kullanmaya başladım pahalı ama zalman nc2000 kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: speedyrazor
Ben kasma olmamasına rağmen 2 aylık laptop un alt kapağını çıkartıp soğucuyla kullanmaya başladım pahalı ama zalman nc2000 kullanıyorum
Sorma ya laptopta oyun oynamak işkence oldu artık bu ısınma yüzünden. İyi bir Extreme toplıcam artık desktop.
quote:
Orijinalden alıntı: desperadotr
quote:
Orijinalden alıntı: speedyrazor
Sorma ya laptopta oyun oynamak işkence oldu artık bu ısınma yüzünden. İyi bir Extreme toplıcam artık desktop.
oyun icin masaustunu tek gecerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme