İyi akşamlar forum kullanıcıları Laptopumun kasasini değiştirdim her şey olması gerektiği gibi takılı bilgisayarın power kablosunu taktıktan sonra power tuşuna basınca ışıklar 1bucuk saniye kadar bir süre yanıp sonra hemen sönüyor. Tekrar power tuşuna bastığımda tepki vermiyor fakat şarj kablosunu çıkarıp birkez daha taktığımda yine aynı döngü tekrar ediyor. Şarj kartını kontrol ettim herhangi bir sorun yok zaten elektriği de anakarta dağıtıyor diye düşünüyorum öyle olmasa power tuşuna bastığımda ışıkların yanması mümkün olmazdı. Anakart üzerinde bir yerde kısa devre olma ihtimali nedir ? Içinden çıkamadım Başka neleri kontrol etmeliyim yanitlarinizi bekliyorum
Dediğiniz gibi büyük ihtimal bilgisayarda kısa devre var ve guc kaynağı kendini korumaya alıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Mutlaka bir şeyler yerine oturmamıştır. İşlemci, RAM, soketler vs. Bir de aşırı ısınan çip var mı ona da bakın.
kısa devre olduğunu sanmam. bence komple söküp sakin sakin yeniden toplayın.
Notebook adaptöründe ışık varsa taktığında sönüp sönmediğine bak.Bu arada marka model nedir?
Asus N53S
arkadaşlar hazır konu varken tekrar açmak uygun olmaz dedim. benim laptopun fan ayarsız dönüyodu işlemcinin üstüne basan soğutucunun ayakları kopmuş neyse yaptık onu hallettik açtık denedik herşey sorunsuz çalışıyo. evde bi laptop daha vardı abimin ama çalışmıyo onun ekranı benim laptoba takacaktık herşeyini taktık açıldı ama ekran görünmedi.sabebi RAM ı tam takamamışım o yüzden bilgisayarda açılmadı zaten. neyse bilgisayara açıkken ekran kablosunun soketini çektim çıt etti az da bi koku geldi. daha sonra laptop da açılmadı zaten bilgisayarım casper nirvana nb 15'6