Şimdi Ara

Laptop pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, laptop pirize takılı durumdaydı ( pilde laptopa monte durumda ), neyse şarj olmuş %100 ü gösterir durumda bende fişi çektim laptop birden kapandı daha öncede yapmıştım bilgisayar kapanmıyordu. ( gerçi yaptığım şeyin pilin ömründen ömür gitmesine neden oluyormuş da haberim yok onuda bugün burda açılan bi konuda okudum ) neyse aradan zaman geçti bilgisayarı açayım dedim ( prize takılı değil ) açılmadı. pili çıkarıp tekrar taktım gene açılmadı. fişe takılı pilsiz durumda kullandım biraz sonra kapatıp sadece pille açayım dedim gene açılmadı. anca prize takılı durumda iken açılıyor bilgisayar. heralde yaptığım hıyarlık pilin artık kullanılamaz hale geldiğini mi açıklıyor?? yoksa başka sorun olabilir mi??

• ayni konu bugğnlerde bendede oldu bir bilen yokmu bu işi yavvvvu...ararken burayı buldum hadi bir gayret arkadaşlar.....slm
  • kimse fikrini belirtmeyince, bende gittim aldığım yere verdim onlarda distribitör penta ya, penta da heralde servise vermiştir. bugün konuştum aldığım yerle önümüzdeki hafta içi gelcek dediler ( ne kadar doğruysa) 17 iş günü oldu, 13 iş günü süreleri var gelmezse para iadesi hakkımı kullanıcam artık. mobildekor, sana da geçmiş olsun. senin dizüstünün marka ve model neydi? benim Benq s41
  • Yani arkadaşlar ben sizin dediğiniz şekilde 2.5 yıl kullandım dizüstümü pil öyle pat diye ölmedi. Tamam şarj daha az gitmeye başladı ama tamamen ölmedi, 20 dk felan gidiyordu yine. Sizin ki arıza gibi görünüyor.
  • Dostum arıza olduğu belli, bende neden kaynaklanabilir diye fikir almak istemiştim. zaten gerekte kalmadı direkt servise gönderdim, servisle de konuştum batarya bekliyolarmış. mobildekor, eğer aynı problemi sende yaşıyorsan servislik bilgisayarın
    quote:

Orjinalden alıntı: join

Yani arkadaşlar ben sizin dediğiniz şekilde 2.5 yıl kullandım dizüstümü pil öyle pat diye ölmedi. Tamam şarj daha az gitmeye başladı ama tamamen ölmedi, 20 dk felan gidiyordu yine. Sizin ki arıza gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.