Şimdi Ara

LAPTOP Saniyeler İÇİNDE 96 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo Y540 (gtx 1660 ti i7 9750hf) modelini alalı 1 ay oluyor çok oyun oynama fırsatım olmadı dün fifa 20 demo oynarken msi afterburner sıcalık takibi yaptım menüden sonra maç ekranı açılır açılmaz CPU 96 dereceyi görüyor ve hiç düşme olmuyor ama klavyeden beni rahatsız edecek bir sıcalık olmuyor

Sonra valoranta da denedim aynı şekilde menüden sonra maç başladığı anda CPU 92-93 oluyor bu bana hiç normal gibi gelmedi

Not : evimizde sıcak ama genelde gece 12 gibi giriyorum masanın üstede oynuyorum cam da açık oluyor oda sıcaklığına iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Soğutması pek iyi değil herhalde. vsync açık mı?
  • Legion y540 normalde iyi soğutma sistemine sahip diye biliyodum. Lakin i7-9750h sıcaklık konusunda biraz problemli idi. Undervolt yaparsanız bi probleminiz kalmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valorant'ın anti hile yazılımı işletim sistemi çekirdeğine işliyor ve bu yüzden sistem yavaş açılıyor, açıldıktan sonra herhangi bir işlem yapmasanız bile işlemci kullanımı ve fan hızı çok artıyor.

Anti hile yazılımını hizmetlerden yada başlangıçtan kaldırıp sadece oyuna girerken açmaya çalışsanız bile etkisi olmuyor. Çözüm tamamen kaldırmak. Ancak bu şekilde oyuna giremezsiniz.
  • Hocam bugün undervolt yaptım şu speedshift i kimi 0 yapın diyor kimsi 120 ben 120 yapınca sıcaklığı 65-70 derece arası oluyor ama laptopdan cızırtı geliyor ve mavi ekran hatası veriyor 0 yapıncada sıcaklık 86 dereceleri görüyor bende 90 yaptım speedshifti şimdi 75 lerde takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 30 Ağustos 2020; 0:52:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kax123 K kullanıcısına yanıt
    Şuan 90 da iken cızırtı, mavi ekran veya herhangi bir problem yaşamıyorsanız oyunda 75 derece fazlasıyla yeterli.

• Arkadaslar. Sorun şudur.
    Lenovo thinkpad x1 var. 360 derece donebilen. Laptop isisi cok yuksek degilken, yani 60 derecelerde, fan çalışıyor ama bilgisayarin cpu ve ram yukunu grafiklerle gosteren sayfayi açtığımda fan hızı düşüyor ve cok guzel sekilde calismaya basliyor. Ne alaka anlamadim. Normalde cok ses cikariyor. Fanin o kadar cok calismasi gereksizken calistikca da isisi artıyor. O cpu sayfasini acinca rahatliyor bilgisayar.

Hadi bu soruyu bir çözelim... 👀🙄👀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.