Şimdi Ara

Laptop Şarj Olurken Oyun Oynarken Grafik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba foruma yeni geldim önce hepinizi selamlamak istiyorum.
    Geçenler Lenovo G710 laptop aldım ve aldığım da bazı ufak problemlerle karşılaşıyorum. Laptop u bimeskten aldım fakat ben şuan okumak için almanyadayım bu yüzden kolayca garantiye gönderme fırsatım yok. Sorundan bahsedicek olursam; Laptop ı pilde kullanırken mesela sadece pil takılı iken oyun oynarken hiç problem yok.Fakat laptop şarj olurken oyun esnasında ekranda siyah siyah titremele kaymalar yaşanıyor. Aynı sorun pilsiz sadece şarj takılıyken oluyor. Nvdiva denetim masasından tüm ayarları Yüksek Performans olarak ayarladım, pil güç planındaki ayarlarıda yüksek performans olarak ayarladım fakat sorun bir türlü çözülmedi. Kendimce bilgisayarın donanımsal bir hatası oldugunu düşünmüyorum çünkü, pil de ki herşey yolunda. Yardımlarınız için şimdi den Teşekkür ederim

Windows işletim sistemi 8.1 Single Language
    İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-4702MQ CPU @ 2,20 GHz
    Ram: 8 GB
    Sistem türü64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbenguen -- 14 Haziran 2014; 21:31:51 >

• o yüksek ayarları birde düşürmeyi denesen. çözüm olabilir.
  • Normal de ayarlar düşükken de bu sorunu yapıyor ayarları yükseltme önerisini Bimeksteki bir arkadaştan edinmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.