Şimdi Ara

laptopta ekran kartı değiştirmek için para dışında ne gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım sever arkadaşlara duyurulur! laptopta ekran kartını değiştirirken diğer parçalarla herhangi bir uyum sorunu olabilir mi? fiyat uçuk olmayan 128 veya 256 mb ekran kartı önerebilir misiniz?herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nichewo -- 7 Haziran 2006; 23:08:24 >

• Makinanın modeli ne. Öncelikle bunu izin veriyormu buna bakmak lazım. Ayrıca notebook ekran kartı bulmak zor ve pahalı!

quote:

Orjinalden alıntı: nichewo

yardım sever arkadaşlara duyurulur! laptopta ekran kartını değiştirirken diğer parçalarla herhangi bir uyum sorunu olabilir mi? fiyat uçuk olmayan 128 veya 256 mb ekran kartı önerebilir misiniz?herkese şimdiden teşekkürler

• paradan ziyade satılan yeri bulmalısın.
  • Ebay olabilir mi?
  • arkadaşım notebook ta ekran kartını değiştirmen mümkün değil. ben çok araştırdım yok öyle bişey.
  • Arkadaşım bildiğin gibi önce anakartın desteklediği ekran kartlarını bulmalısın.Ayrıca anakart cıpseti PM uzantılı olmalı.Bu arada anakart değiştirmek ve ekran kartı almak bir laptop için iyi para ister.Laptop almadan önce bu tür şeyleri düşünmek gerek...Belki bulabilirsin ama sana pahalıya gelir.
  • ebay demişşin ama pahali bisey alırsan gümrükte kesin takiliyo sölim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: realluck

ebay demişşin ama pahali bisey alırsan gümrükte kesin takiliyo sölim

nereye kadar pahalı ??

200 $ 500$ ???
  • yaw bunlar butun makinalarla uyumlumu bakalım, mesela benim çipsetim ati expss200 uyarmı acaba,yada intel çipsetliler var GM olanlar var ama PM olanlardada zaten vga var?
  • harici ekran kartları hala cıkmadı mı yaw..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.