Şimdi Ara

Laptopta tarif edemediğim bir sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptobu açtım açık vaziyette bekliyordu 30 dakika sonra ekran kararmış beklemeye almış güç düğmesine bastım açıldı ama işlemçi ısınmış ateş üfürüyor ben açmasaymışım yanacaktı
    çözümü nedir?

• guc ayarlarından ekran kapatma ayarlanmış ama işlemci kapatma ayarlanmamış yani ekranın kapalı oldgu halde işlemcin calısıyordu buyuk bir ihtimallede sistem boşta işleminden dolayı fazla cpu çekiyordu o yüzden ısınmıs olabilir

niye ısınmadan bukadar korkuyorsunuz anlamıyorum artık işlemciler süper pek işlemcisi yanan adam görmedim işlemci haddinden fazla ısındığı zaman tozlanma olursa yada fanda bozukluk olursa zaten kendini korumaya alıyor kapatıyor :) calısan seyler ısınır arkadaşlar

sadece sunu yapmayın laptop aldında hava deliği var fanın havayı aldığı yer pcnizi duz bir zemine koyun altında 1-2 cnm boşluk kalsın alttaki havalandırmayı kapatırsanız yangına dahi sebep olabilir bu konuda bilgisayar firmaları uyarıyor yatağınıza acık sekilde bırakıp gitmeyin cunku yatakta hava almayacak alt taraf kapalı kalacak diye .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer_66_pejo

Laptobu açtım açık vaziyette bekliyordu 30 dakika sonra ekran kararmış beklemeye almış güç düğmesine bastım açıldı ama işlemçi ısınmış ateş üfürüyor ben açmasaymışım yanacaktı
    çözümü nedir?

Arkadaşa Katılıyorum Bir kere İşlemci Öyle Tak Diye Bir Isınmada Yanmaz Eğer Bu Durum Böyle Olsaydı. Çok Kullanılan Bir Bilgisayar için ayda 15-20 kez işlemci değişikliği olurdu. İşlemci'nin Belli bir ısı limiti vardır ve bu limiti geçince yanmaz kapanır yanması içinde bir limit var ama ona gelmeden kendini kapatır ve pc yi açdığında uyarı verir çok sıcağım ben biraz bekleki soğuyayım Diye bir mesaj çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

guc ayarlarından ekran kapatma ayarlanmış ama işlemci kapatma ayarlanmamış yani ekranın kapalı oldgu halde işlemcin calısıyordu buyuk bir ihtimallede sistem boşta işleminden dolayı fazla cpu çekiyordu o yüzden ısınmıs olabilir

niye ısınmadan bukadar korkuyorsunuz anlamıyorum artık işlemciler süper pek işlemcisi yanan adam görmedim işlemci haddinden fazla ısındığı zaman tozlanma olursa yada fanda bozukluk olursa zaten kendini korumaya alıyor kapatıyor :) calısan seyler ısınır arkadaşlar

sadece sunu yapmayın laptop aldında hava deliği var fanın havayı aldığı yer pcnizi duz bir zemine koyun altında 1-2 cnm boşluk kalsın alttaki havalandırmayı kapatırsanız yangına dahi sebep olabilir bu konuda bilgisayar firmaları uyarıyor yatağınıza acık sekilde bırakıp gitmeyin cunku yatakta hava almayacak alt taraf kapalı kalacak diye .

benim bilgisayarhttp://www.toshiba-europe.com/computers/products/notebooks/satellite1800_204/ bu yani eski

• Bir Teknik Servise Götürün Bence Aynı Sorun Bendede Vardı Ama Benim Ekran Açık Durumda idi 10dk sonra Ateş Gibi oluyodu götürdüm sorun haloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Ares] -- 16 Ağustos 2013; 0:11:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.