Şimdi Ara

Laptopumda görüntü ara ara bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır laptopumda çalışırken ara ara görüntüdeki renkler birbirine karışıyor mesela beyaz renk pembe oluyor diğer renklerde değişik renklere dönüyor herşey birbirine karışıyor bikaç saniye sonra düzeliyor bazen düzelmesi 5-10 dakikayı buluyor hatta geçen gün tüm gün bozuktu tam servise götürüyordum birden düzeldi şimdi ise 3-5 saniye karışıp düzeliyor sorun ne olabilir.

• ekran kartıyla alakalıdır buyuk bı ıhtımal bnm arkadasımında basına geldı monıtorunu servıse gondrdı tupunde bı arıza cıkmıs monıtorun o yzden olabılır bence hıc zaman kaybetmeden servıse gonder kardesım...
  • kirlenmenin yolaçtığı sıcaklıkla ilgili olabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_28166607/mpage_1/key_/tm.htm bir inceleyin isterseniz...
  • leptopun yeni bişeymi yoksa bikaç senelikmi?ekran kartındanda olabilir aşırı ısınmadanda aynı problem olabilir.
  • Laptopum 2 yıllık acer aspire 5920g ve uzun süredir ısınma sorunu vardı zaten daha önce aşırı ısınmadan ekran kartı yandı ve servis tarafından değişti içini açıp baktım kirlenme yok son zamanlarda yine ısınma sorunu var ama öyle ekran kartını yakacak kadar değil son yarım saat makinadaki ekran yine sapıttı acaba ekran kartınımı değiştirmemmi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siega -- 11 Mayıs 2010; 18:21:14 >
  • ekran kartının soğutucuya temas eden yerdeki termal pedleri yada termal macunu orijinal durumuna getirmek gerek.

• çalıştığım yerdeki Laptoplarda aynı problemle karşılaşıyoruz, haftada en az 1 tane geliyor, HP laptoplar bunlar, LCD ekranlarını değiştiriyoruz problem ortadan kalkıyor. acaba sende de aynısı mı oldu diye düşünmeden kendimi alamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ada44mavi

ekran kartının soğutucuya temas eden yerdeki termal pedleri yada termal macunu orijinal durumuna getirmek gerek.

İlginiz için herkese çok teşekkür ederim Sanırım makinaya termal macun sürerken orada bulunan pedleri söküp yerine macun sürdüm ondan yapıyor olabilir ben en iyisi sabah bi servise götürüp gösteriyim onlar halleder sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.