Şimdi Ara

Lassa Impetus Revo 2 vs Pirelli Cinturato P1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni yazlık lastik taktıracağım da 2si arasında kaldım öneriniz nedir özellikle impetus revo 2 kullanıcıları tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 18 Mart 2016; 23:00:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Lassa impretus revo plus kullanıyorum. Biraz mecburiyetten aldım. Viraj performansı iyi arkadan bırakma yaşamadım ki virajlarda tam gaz giderim. Yağmurda fazla zorlamadım... turanza ile Sabiha gokcene giderken spin atmıştım o sebeple bişey diyemeyeceğim... pirelli fiyatı uygunsa alınır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Lassa impretus revo plus kullanıyorum. Biraz mecburiyetten aldım. Viraj performansı iyi arkadan bırakma yaşamadım ki virajlarda tam gaz giderim. Yağmurda fazla zorlamadım... turanza ile Sabiha gokcene giderken spin atmıştım o sebeple bişey diyemeyeceğim... pirelli fiyatı uygunsa alınır..

Peki Lassa nin ses durumu nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol sesi makul seviyede içeri alıyor. Daha önce micheline ve bridgestone da kullandım seste pek fark göremedim. Yakitta sanki artış var gibi geldi.

• Puntoda Pirelli P1'i 3 senedir kullanıyorum. Oldulça memnunum, virajlarda da yağmurda da oldukça güven veriyor.
    Sert bir lastik olduğu için biraz ses yapabilir. Ancak ülkemiz ikliminde de sert lastik kullanılması daha uygun.
    Yazın sıcaklık 40-50 derecelere çıkabiliyor malum. Sessiz ve konforlu bir lastik isterseniz Nokian Line önerebilirim.
    Ancak yumuşak olması sebebi ile yıpranma fazla olacaktır. Ne yazık ki bütün özellikleri en iyi denilebilecek bir lastik yok.
    Her seçim lastiğin belli bir özelliğinden feragat edilmesini gerektirecektir.
  • Farklı araçlarımda 185/60/15 ve 205/55/16 ölçülerinde 2-3 yıldır lassa impetus revo 2 kullanıyorum açıkçası yumumşaklığından ve yol tutuşundan oldukça memnunum bir kaç acil durumda oldukça güven verdi. En son tanesi sökme takma 190 TL fiyat vermişlerdi.

Lassa Impetus Revo 2 vs Pirelli Cinturato P1
  • Lassada yol sesi var. Ancak aractan mi lastikten mi bilemiyorum. Arac megane 3. Olculer 205 60 16 . Diger aracim Fluence de falken ze914 takili. 215 55 17 daha buyuk lastikler ama yol sesi ona gore hic yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Continental EcoContact 5
    12 yıl önce açıldı
    Michelin Primacy 4+
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lassa hem fiyat performans hem ülkemizin yol şartlarına uygunluk olarak

diğerlerinden çok önde yıllarca araç çalıştırdım

gördüm ki bu memeleketın ıkı tane lastiği var

1 lassa

2 bridgestone

lassa %100 yerli bridgestone %50 yerli

ikiside kocaeli brisa tesıslerınde uretılır

kalite olarak hıç bır farkları yok artıları var

ülkemıze hem kdv hem ıstıhdam sağlayan brisa üreünleri lassa ve brıdgestone hem pazar lideridir hem ayaygın servıs noktaları vardır

syg&svg
  • Pirelli'nin yanında Lassa lastik değil benim nazarımda
  • Neredeyse hicbir testte yer almayan lassa ki olanlardada vasat bir performans veriyor, p1 gibi tum degerlendirmelerde ust sirada yer alan uretim karsisinda coiok ucuzluk gibi bir avantaji olmadigi surece tercih edilmesi pek mantikli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Neredeyse hicbir testte yer almayan lassa ki olanlardada vasat bir performans veriyor, p1 gibi tum degerlendirmelerde ust sirada yer alan uretim karsisinda coiok ucuzluk gibi bir avantaji olmadigi surece tercih edilmesi pek mantikli degil.

Lastiği kaç yıl kullandınız ? ben 2 farklı aracımda yaklaşık 4-5 yıldır değişik ölçülerde kullandım hiçte vasat değil tam aksine gayet güven verici yumuşak yol tutuşu güzel bir lastik
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Neredeyse hicbir testte yer almayan lassa ki olanlardada vasat bir performans veriyor, p1 gibi tum degerlendirmelerde ust sirada yer alan uretim karsisinda coiok ucuzluk gibi bir avantaji olmadigi surece tercih edilmesi pek mantikli degil.

Lastiği kaç yıl kullandınız ? ben 2 farklı aracımda yaklaşık 4-5 yıldır değişik ölçülerde kullandım hiçte vasat değil tam aksine gayet güven verici yumuşak yol tutuşu güzel bir lastik

Lastigi kullanmama gerek yok .Ben acar testlere bakarim ki hicbirimizin hisleri o kadar kuvvetli degil ve o kadar homojen bir ortam olusturamayiz.
    O yuzden yapilamsi gereken lastikcinin veya bu konularda kullanicialrin sozlerinden ziayde yapilan testler olmalidir.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Lastikçiyi zaten geçtim tabiki kurumsal testler dikkate alınmalı doğru ama ben her zaman kullanıcı yorumlarınında önemsenmesinden yanayım ki firmalar bu yüzden kullanıcılardan geri dönüş ister ürünle ilgili. Bu lastiği dediğim gibi yıllardır her zeminde kullanıyorum, panik frende yaptım girmem gerekenden fazla bir hızla virajada girdim beni hiç üzmedi, piyasanın en iyisi tabiki değil ama parasının hakkını veren tercih edilebilecek düzgün bir ürün, kullanmadan vasat demek ciddi şekilde yanıltıcı bir tabir olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Lastikçiyi zaten geçtim tabiki kurumsal testler dikkate alınmalı doğru ama ben her zaman kullanıcı yorumlarınında önemsenmesinden yanayım ki firmalar bu yüzden kullanıcılardan geri dönüş ister ürünle ilgili. Bu lastiği dediğim gibi yıllardır her zeminde kullanıyorum, panik frende yaptım girmem gerekenden fazla bir hızla virajada girdim beni hiç üzmedi, piyasanın en iyisi tabiki değil ama parasının hakkını veren tercih edilebilecek düzgün bir ürün, kullanmadan vasat demek ciddi şekilde yanıltıcı bir tabir olmuş.

Bu ibareyi ben kullanmiyorum testteki muhendisler ve pilotlarin yorumlari sonucunda bu kelimeler kullanilmis.
    Revonun testi vardi 1 mi iki mi hatiralmiyorum sonfan ikinci olmustu bulursam eklerim sayfalara.
    Snoweays in oldugu bir test vardi bildde li son yillarda 50 lastik teste alip onlarin fren mesafelerini test edip sonra 20 veya 15 adete indiriyordu akpsamli test yapacagi lastikleri ki ilk 30 un disindaydi bu testte.
    Bu sonuclarla siz oldaniz ne dersiniz.
    Annemin aracindaki lassadan hic soz etmiyim.

• Lassa impetus revo 2+ ı eski impetus revo larla kıyaslamayın arkadaşlar. Eskileri konfor ve ses açısından sıkıntılıydı.

Bridgestone Turanza ER300 ve kardeşi impetus revo nun eksi yönleri geçtiğimiz sene iyileştirildi.Yeni isimler Turanza T001 ve revo 2+

Etiket değerleri çok iyi, özellikle revo2+ da C/B/66dB gibi değerler var.

Adac 2015 205/55/16 yaz lastikleri testinde çok iyi sınıflandırmasıyla 20 lastik içerisinde 6. sırada T001..
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Lassa impetus revo2+ kaç km oldu? halen memnun musunuz? gürültü ve konfor durumu nedir? iddia edildiğine göre 67dB ile sınıfının en sessiz lastiği olmalı. Testler önemli ama şu dönemde fransız ve alman malı gibi avrupalı lastik alacağıma yerli malı almayı destekliyorum. Benim lastikler bitti değiştireceğim Lassa'yı ciddi düşünüyorum.
  • Lassa impetus revo2+ Lassa impetus iyidir sağlamdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Lassa impetus revo2+ kaç km oldu? halen memnun musunuz? gürültü ve konfor durumu nedir? iddia edildiğine göre 67dB ile sınıfının en sessiz lastiği olmalı. Testler önemli ama şu dönemde fransız ve alman malı gibi avrupalı lastik alacağıma yerli malı almayı destekliyorum. Benim lastikler bitti değiştireceğim Lassa'yı ciddi düşünüyorum.

Ben dun aldım lassa impetus revo 2+ ilk izlenimim çok sessiz. Daha detaylı yorumlar bir ay kullanım sonunda yapabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.