Şimdi Ara

lastik önerisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2005 model hb 1.4 kalos marka aracım var babamla ortak kullanıyoruz yaz lastiği alacağız babam lassa diyor ancak ben pek sıcak bakmıyorum açıkcası kış lasitkleri de lassa ama çok sesli ve yakıt da iyi değil. bizim kullandığımız yollar çok kötü o yüzden lassa diyor o . ben ise şöyle bir araştırma yaptım
    http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2013_Sommerreifen_Test_185_60_R15.aspx?tabid=tab1
    michelin balon yapar diyorlar yumuşak olduğu için ne alayım bilemedim balon yaparsa babama da mahçup olmak istemiyorum ortak araba ne de olsa
    sizin tavsiyeniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcminyak -- 4 Mart 2013; 21:06:28 >

• Balon riski baya fazla olan ki forumda çok duyduğumuz ilginç problemleri olan bir lastik. Bence o listeden başka bir şey seçin her zaman en pahalı olan en iyi değildir.
  • goodyear ve continental düşünüyorum ama sağlamlıkları konusunda hiçbir bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcminyak

arkadaşlar 2005 model hb 1.4 kalos marka aracım var babamla ortak kullanıyoruz yaz lastiği alacağız babam lassa diyor ancak ben pek sıcak bakmıyorum açıkcası kış lasitkleri de lassa ama çok sesli ve yakıt da iyi değil. bizim kullandığımız yollar çok kötü o yüzden lassa diyor o . ben ise şöyle bir araştırma yaptım
    http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2013_Sommerreifen_Test_185_60_R15.aspx?tabid=tab1
    michelin balon yapar diyorlar yumuşak olduğu için ne alayım bilemedim balon yaparsa babama da mahçup olmak istemiyorum ortak araba ne de olsa
    sizin tavsiyeniz nedir ?

lastik konusunda bayağı bir araştırma yaptım ve daha geçen hafta Bridgestone turanza ER300 aldım. sağlamlık ve güvenlik konusunda en iyilerden biridir diyebilirim. sizde biraz soruşturabilirsiniz.

• 3 aydır continental premium contact 5i kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Lassa Phenoma kaliteli lastiktir.Petlas Velox Sport da keza...olmazsa Toyo Proxes T1r V desenli spor lastik düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

3 aydır continental premium contact 5i kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

peki sağlamlığını hiç test edebildinizmi ? bazen 110 ile yollardaki çukura girdiğim oluyor :D arabayı biraz sert kullanıyorum korkum ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Lastik Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Continental Lastik Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Lassa Phenoma kaliteli lastiktir.Petlas Velox Sport da keza...olmazsa Toyo Proxes T1r V desenli spor lastik düşünebilirsiniz.

bahsettiğiniz lastikler güzel ancak bana yakıt masrafı ve ses olarak geri döenecek lastikler gibi zaten lassanın ebatlarını göremedim :S
  • Michelin den şaşmıcaksınız 9 yıldır aynı markayı kullanıyorum sadece üretim tarihine 1 yıl yol yardımı 2. yıl %50 yol yardımı kampanya sı ile alınması ve 3 yıldan sonra yine aynı lastiği alımda ciddi indirimler yapıldığını unutmayın.
  • quote:

quote:

peki sağlamlığını hiç test edebildinizmi ? bazen 110 ile yollardaki çukura girdiğim oluyor :D arabayı biraz sert kullanıyorum korkum ondan

Ben de gözümü budaktan sakınmam rahat olun.
    Yol tutuşu da konfor da çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığınız yollar iyi değilse pahalı lastikten uzak durun yazık olur.
    Lassa,Kumho,Hankook,Petlas,Starmaxx,Dunlop v.b markaları tercih edebilirsiniz.
    Bende daha yeni Hankook K425 Kinergy Eco siparişi verdim haftasonuna takrıracağız.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de gözümü budaktan sakınmam rahat olun.
    Yol tutuşu da konfor da çok iyi.

:) teşekekkür ederim peki siz hangi ebatlarda kullanıyorsunuz ? lastiğiniz büyük mü ?

• Arkdaslar ben de 175 65 14 ebadında lastik bakıyorum.primacy 3 ve contipc5 arasında kalmistim.dün aksam goodyear bayisine ugradim.efficientgrip önerdi. c b ve 68 db etiketli, 125 tl adet.aklımi celmişti.michelin pahalı oldugu icin(primacy 3) ,energy saver ıslak zemin performansı zayıf diyor kullanan arkdaslar.bunları eledim.büyük ihtimalle contipc5 alacağım.bu lastiklerin etiket degerlerini bilen var mi acaba yada internetten bulabilir miyiz.ayrıca bu etiketler nekadar güvenilir acaba.üretici kendisi mi yazıyor degerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

Arkdaslar ben de 175 65 14 ebadında lastik bakıyorum.primacy 3 ve contipc5 arasında kalmistim.dün aksam goodyear bayisine ugradim.efficientgrip önerdi. c b ve 68 db etiketli, 125 tl adet.aklımi celmişti.michelin pahalı oldugu icin(primacy 3) ,energy saver ıslak zemin performansı zayıf diyor kullanan arkdaslar.bunları eledim.büyük ihtimalle contipc5 alacağım.bu lastiklerin etiket degerlerini bilen var mi acaba yada internetten bulabilir miyiz.ayrıca bu etiketler nekadar güvenilir acaba.üretici kendisi mi yazıyor degerleri.

bende bu lastiklerden primacy 3 tercih ettim.ama en iyisi efficientgrip ama performance olan modeli

http://www.mytyres.co.uk/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=73743360.110.28890&Cookie=tyrecomp&typ=R-234183&ranzahl=4&Breite=175&Quer=65&Felge=15&Speed=H&dsco=110&sowigan=So&station_search=1&Monart=

lastik önerisi ??

• Freeman arkadasim benim ebatta efficientgrip var sadece performans yok o yüzden eledim.tesekkür ederim bu arada,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sipariş verdiğim Hankookun değerleride şu şekilde.

lastik önerisi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 7 Mart 2013; 13:48:42 >
  • Conti 5 veya good year tavsiye ederim, bridgestone sert lastiktir konforu olumsuz etkiler, michelin nazli lastiktir zora gelemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.