Şimdi Ara

Lastik üretim HAFTASI çok önemli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler. HB'den kışlık 4 lastik aldım. Hepsinin üretim yılı aynı ama üretim haftası ikisinin farklı diğer ikisinin de farklı (ama o ikililerin haftaları, desen, marka model vs aynı).her yıl rotasyon yaptırıyorum buna rağmen sizce bi sıkıntı olur mu (balans tutmama gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı marka modellerse ve desenleri, ebatları aynı ise ve çok eski değillerse olur rahat olun. Laboratuvar ortamında test etmeden o daha önceki hafta üretilen lastiğin daha iyi olacağını da anlayamayız. Kötü saklanma koşulları, üretimle alakalı vs gibi bir nedenden kaynaklı bakarsınız daha önceki haftada üretilen daha iyidir. Özetle bu denli takılmayın, güvenle gezin😊

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Aynı marka modellerse ve desenleri, ebatları aynı ise ve çok eski değillerse olur rahat olun. Laboratuvar ortamında test etmeden o daha önceki hafta üretilen lastiğin daha iyi olacağını da anlayamayız. Kötü saklanma koşulları, üretimle alakalı vs gibi bir nedenden kaynaklı bakarsınız daha önceki haftada üretilen daha iyidir. Özetle bu denli takılmayın, güvenle gezin😊
    Eyvallah. Yüreğime su serptin. Yoksa uygun fiyata falan buldum demeyip geri göndermeyi düşünüyodum. 2 sene önce HB den lastik fiyaskosu yaşamıştım şimdi de aynını mı yaşadım diye kendime kızıyodum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.