Şimdi Ara

Lastikte yanağa yakın küçük çizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün lastikleri şişirirken fark ettim.ön lastiğin yanağa yakın üst kenarda çizik ve ya yıpranma gibi bir durum var sorun teşkil eder mi acaba bana yüzeysel gibi geldi danışayım istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen bir şey olmaz üstte lastik deri altta sargı var sargısı önemli. Büyük ihtimalle de orada sıkıntısı yok. Siz yinede bu çektiğiniz fotoğraf ile karşılaştırarak bir iki hafta takip edin büyük ihtimalle değişiklik olmayacaktır. Kafanız rahat olsun. Tır lastiklerine bakın ne haldeler.

• Yüzeyde kalmış gibi. Marka model yazılarının derinliğini geçmiyor gibi görünüyor. Basınç değerlerinde sınırları zorlamazsanız bir problem olacağını sanmam.

• Riskli. Yolda giderken oraya bir darbe alsa açılma olabilir bu da kazayı doğurur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düz tornavidayla aralayın, kordlar görünmüyorsa sorun yok.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

Doğru teknik

• Teşekkür ederim arkadaşlar tornavida girecek bir yarık vs yok yüzeyi soyulmuş gibi 2 hafta sonra tekrar aynı resmi çekeyim aynıysa muhtemelen kontrollü devam ederim dişler sıkıntılı olsa değiştiririm de daha götürür gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç birşey olmaz bu çizikten. Yok darbe alırsa açılır yok uçarsın yok kaçarsın abartmanın anlamı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.