Şimdi Ara

Laubalilikten öte Galatasaray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzlediğim kadarıyla 1-2 maç dışında derli toplu oynayamıyoruz bunun nedeni bence ndiaye ve belhanda'nın sık sık oyundan düşmeleri ve serdar, maicon'un pas hataları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 tane net pozisyon var bugün 3-2 zor yenersin yarın adamlar gününde olur 5-0 yenersin, olur böyle şeyler takma kafana her zaman gününde formda olamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defanstan çıkarken hala sorun yaşadığımız gerçek. Önde basan takımlar bizi terletiyor. Ancak bu takımların fizik kaliteleri belli, çok erken kopuyorlar. Biz de özellkikle içerdeki maçlarda 90dakika yılmıyoruz.

Benim gördüğüm ikinci eksik ise kontraya çıkarken uygun pas trafiğini sağlayamıyoruz. Her maç en ez 2-3 pozisyon başlamadan bitiyor.
  • Kalite eksikligini fiziksel gucumuzle kapatmaya calisinca boyle şeyler oluyor malesef. Bu takımın bu kadar cok puan toplamasinin mimarı Tudor'dur. Kaliteye bakarsan yanindaki adama pas atmaktan aciz 3-4 adam var ilk 11 de. Yedigimiz gollere ve kaçırdığımız gollere bakin hep anlamsiz basit pas hatalarindan olusan pozisyonlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

Defanstan çıkarken hala sorun yaşadığımız gerçek. Önde basan takımlar bizi terletiyor. Ancak bu takımların fizik kaliteleri belli, çok erken kopuyorlar. Biz de özellkikle içerdeki maçlarda 90dakika yılmıyoruz.

Benim gördüğüm ikinci eksik ise kontraya çıkarken uygun pas trafiğini sağlayamıyoruz. Her maç en ez 2-3 pozisyon başlamadan bitiyor.

takım yeni olduğu için çıkışlarda yanlış pas tercihleri olağan gibi..ileride oyun kurarken de çok hata yapıyoruz. Gomis boşa kaçayım derken ofsayta düşüyor.Zamanında önüne pas atılmıyor. 6 ay sonra o hatalar en az yarı yarıya azalır.. Futbol sürereklilik isteyen bir oyun.. takımdakiler sürekli birbirleriyle oynadıkça bu sıkıntılar aşılacak.. Bjk de oyuncular nerede ise gözü kapalı pas atıyorlar. bizde zamanla o duruma geleceğiz..

• Dün gomiste bi sıkıntı vardı sanki. Gol atmam gerek düşüncesiyle garantiye almak amacıyla 2 yerde topa vurmadı. Ayrıca buna gösterge garryin bi pozisyon da (fegoulinin verdiği pas) sebepsizce kaleye vurmayıp zor durumdaki gomise attırma çabası.

Dün takımda özellikle belhanda çok ama çok laubali oynadı. Boş paslar gereksiz kayıplar.

Umarım haftaya daha ciddi olur takım

• Ben laubalilik yapıldığını düşünmüyorum. Tercihler çok kötü kullanıldı. Sadece 2-3 pozisyonda pas yerine kaleyi görseler maç farka gidiyordu. Sırf bu yüzden dün akşam çok extra efor sarfetmek zorunda kaldık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    2-0 dan sonra bir süre rehavete kapıldık golü o arada yedik. Öne geçtikten sonra Antalya maçındaki gibi geri yaslanalım demiyorum ama en azından orta sahada daha garanti oynamak lazım. Rakiplerin kaptırdığımız toplarla hızlı çıkmaktan başka bir silahı yok. Basit top kaybı yapma, gereksiz duran top verme. Adamın zaten üzerimize başka türlü gelme şansı yok.
  • 7 haftada Alınan 19 puanın mimarı tudor dur net söylüyorum. Yoksa öyle kadro muhteşem felan değil hele yedek kulübesi gerçekten çok dar.

• Bizim en büyük sıkıntımız 8 numaramızın olmaması. Ndiaye yerine orta sahada takımı yönetecek oyunu kuracak çok iyi pasör bir oyuncumuz olsaydı farklı olabilirdi. Emre belözoğlunun genç hali gibi. O tarzda birisi yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.