Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bugün lcw'den 1 adet t shirt aldım denedim fakat fazla incelemedim acelemde vardı direk aldım.Eve geldim inceledim yakasında üretim hatası yamuklık var ''V'' yaka t shirt sağ tarafın kesimi yamuk ve kendini belli ediyor.(alırken nasıl görmediysem)etiketini kopardım fakat atmadım duruyor , fişide duruyor.
Ürün değişimi yapabilir miyim? etiketini kopardım duruyor ama üretimden kaynaklı defosu var değiştirirler diye düşünüyorum.Daha önce bu tarz etiketi kopuk şekilde değiştirme yapan var mı?Sorun olur mu?
Bence değiştirirler
Sonuçta o yakayı isteyerek o hale getiremeyeceğin için sorun olmaz..
değiştirirler etiket sorun değil takarlar tekrar.
değiştirirler kankı faturayı ver yeter
Şuana jadar gördüğüm en iyi müşteri memnuniyeti lcw de var hemen değiştirirler merak etmeyin
Hala bu markayı kullanan varmı ya 1 yıkamalik
Ben lcw de çalısıyom fişin farsa hiç sorununu bile iletme değiştirmek zorundalar
quote:
Orijinalden alıntı: ANGEL1983 Hala bu markayı kullanan varmı ya 1 yıkamalik
Evet kullanıyorum niye kullanmayayım ki biraz erken soluyor tek sorunu o
fisini al yarın git götür fisle degistirirler
quote:
Orijinalden alıntı: frisby06
quote:
Orijinalden alıntı: ANGEL1983 Hala bu markayı kullanan varmı ya 1 yıkamalik
Evet kullanıyorum niye kullanmayayım ki biraz erken soluyor tek sorunu o
Nerde eski lcw bir alıyorduk nerdeyse çocuklarıma kadar kalıyordu Şuan Tiffany kullanıyorum 1 sene önce aldığım ürünlerde ne renk solması nede başka birşey var hem istersen 1 sene sonra götür üründe sorun varsa yine değiştiriyorlar hemde o anda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme