Şimdi Ara

Lefke Avrupa Üniversitesi Bilgilendirir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
8.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . ben lise son sınıf öğrencisiyim. rehber öğretmenimin tavsiyesiyle LAÜ'nde hukuk bölümüne gitmek istiyorum önümüzdeki sene.
    Ama internette biraz araştırma yaptım ve bazıları lefke'yi bayaa kötülemişler. Beni biraz bilgilendirebilir misiniz? Orada okuyanlar varsa eğer ortam
    nasıldır, üniversite nasıldır. Sıkıcı bi hayat mı yaşarım orda yoksa gitmeli miyim? Şimdiden teşekkürler...

• Up bende seneye istanbul aydın hukuk fakültesi tutmazsa buraya giricem hiç mi burda okuyan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda okuyan yok sanırım
  • beyler lefkede büyümüş biri olarak sorularınızı cevaplayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedcet

beyler lefkede büyümüş biri olarak sorularınızı cevaplayabilirim

%50 burslu pdr yazarsam okula 5000 tl vereceğim yıllık. bunun dışında konaklama yemek ve arada bir eğlence için aylık/yıllık masrafım ne kadar olur tahminen? teşekkürler.
  • okula tam burslu geldiğim halde senelik ilk senem 15 milyar param gitti bu bilgiyi vereyim bunun dışında ben bu sene geçiş yapıyorum türkiyeye böyle rezil bir okul yok dağ başında hiç sosyallik yok köyde hapsoluyosunuz resmen ben sizi uyarmak istedim üstüme düşeni yapmak adına beni kimse uyarmadı ama ben sizi uyarayım kıbrısda başka okul yazabilirsiniz ama bu lefke olmamalı terk edilmiş sınıra yakın köyde
  • quote:

Orijinalden alıntı: be46

Lefke'de okuyan başka biri var mı?

Var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lefkede mimarlik fakultesinin nasil oldugu hakkinda birileri birseyler soylese ne kadar makbule gecerdi. En cok merak ettigim dogu akdeniz mimarlikla ne kadar fark var acaba?

• Ben pdr kazandım şimdi lefkenin ortami nasil sosyal alanlar neresi.cluplar var mi cafelr falan.sehrdeki canlilik.ev kiralari yada lefkoşada takilma şansmz var mi.ortalama bilgi verirmsnz lutfn orda okuyan yada yaşiyanlar.smdiden saollasnz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.