Bildirim
Lenovo G550 ısınma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fanı tozlanmıştır.Bilgisayarını bir temizlet. -
kardeş aşırıderece ısınıyosa fandandır bendede G550 war ısınma yok gibi ama bendede fan hiç susmuyor rahatsız edicideil ama pc yi açınca başlıyor kapanana kadar 5 ay oldu alalı bu fan nasıl tmizlenir onu denicem başka önerisi olan warmı ?? -
Soğutucu alabilirsin.Ama fanı temizletmeni tavsiye ederim -
fanı temizle forumda bunun bir konusu vardı ararsan bulabilirsin ama bildiğim kadarıyla lenovolarda işlemci ve fan kısımı gömülü montaj edildiği için çok zor bunu yapman? garantisi var mı bilgisayarın??? -
ama benim fanın çalışmasında hiçbir sorun yok elimi tuttuğumda havayı dışarı gayet iyi verdiği belli oluyor soğutucuda var hemde 3 fanlıydı ekleme yeri olduğu için kendim 3 tane daha ekledim ama soğutucu fanlarınında pek iyi üflediği söylenemez. -
evet bilgisayarın garantisi var 18 ay falan kaldi ama şöyle bi durum var işlemci sıcaklığını görmek icin speed fan diye bi program indirdim pc yi ilk açtığımda işlemci sıcaklığı 40 derece civari 1 saat falan kullanınca 45 civarında geziyo ve cok kasarsam oyun vesaire 52 dereceyi de kesinlikle geçmiyo rica etsem bu programla bide siz deneyip sonucu denermisiniz -
bayadır bakmadım ama benim speed fan da değerler çok yüksek geziyordu 70 e falan çıktığını hatırlıyorum normal durumlarda 55-60 arası işlem falan yaparsam yada oyun oynarsam 70 lere kadar gidiyordu. bildiğin pc ilk mesajdada dediğim gibi müzik dinlerken dahi bilgisayarın sol üst köşedeki tuşlarına dokunduğumda kalirifere dokunmuş gibi oluyorum hele altını kapalı bi yere koyarsam pc nin elimi yakacak seviyeye geliyor ısınır ısınırda bu kadarmı ısınır yahu -
o zaman benim isi değerleri normal sayılır su sol alttaki fanin altını boşluğa getirmeni tavsiye ederim ben laptopun altına bi tane kalın bi kitap koyuyorum sol tarafından biraz dışarda bırakıyorum daha az ısınıyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X