Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.896
Cevap
118
Favori
519.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yeniliyorum. Artık elim alıştı içini açmaya oyuncak gibi oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullrose

Ben yeniliyorum. Artık elim alıştı içini açmaya oyuncak gibi oldu.
    türkçe youtube video yok ben ilkez yapacağım senın video varmı yaparken

evdede çalışsa yenilemek lazım deme 2013 den beri çalışıyor izmirdeyim progrmla ölçtüm boşta 55 derece oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 30 Ağustos 2020; 21:20:35 >
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    Video çekmedim maalesef. Ama Türkçe olmayan videolar da işinizi görür sadece dikkatli takip edin

• quote:

Video çekmedim maalesef. Ama Türkçe olmayan videolar da işinizi görür sadece dikkatli takip edin
    fuat özbayyoutube
    Lenovo Z580 alt üst kasa değişimi - Z580 CD case update
    https://www.youtube.com/watch?v=9N_SNAVFleE

kasa değişimi

Bu direkt açık halini göstermiş hepsini izlemedim ama

• quote:

Bu direkt açık halini göstermiş hepsini izlemedim ama
    fanını ve termal macunu değiştirmek için komple ana kartı dışarı çıkarmak gerekiyor diye anladım videolarda
    Evet anarlardı komple çıkarmak gerekiyor. Kablolara ve pinlere dikkat ettikten sonra rahatlıkla söküp takabilirisiniz.

• Ersin Fahredinyoutube
    How to Clean Laptop - Lenovo Z580 Disassembly, Cleaning and Assembly
    https://www.youtube.com/watch?v=nnygeZGsi0U

yenı yayınlanmış bu
    Detaylı ve güzel bir video konuşmasını anlamadan bile yaptıklarını takip ederek sökebilirsiniz

• quote:

Detaylı ve güzel bir video konuşmasını anlamadan bile yaptıklarını takip ederek sökebilirsiniz
    evet şimdi başlasam kaç saat sürer bakalım başlıcam ini birazdan
    Saat 12 olmadan bence biter işiniz sadece eski macunu temizlerken dikkat edin özellikle ekran kartı chip kısmına

• quote:

Saat 12 olmadan bence biter işiniz sadece eski macunu temizlerken dikkat edin özellikle ekran kartı chip kısmına
    ekran kartı chip neyle temizledin dikkat et derken kolonya olurmu yada ıslak mendil
    Sıvı bir malzeme kullanmayın kağıt havlu işinizi görecektir.
    Ekran kartı kısmını temizlerken çip üstünde çok küçük devreler var onlara zarar vermeyin yoksa ekran kartını kullanamazsınız.

• Arkadaşlar ben de 2 kez temizledim termal macun yenilemesi vs yaptım ama yeniden yenilemek istedim ancak klavyenin altındaki sol vida yıldız olmasına rağmen tak çıkar yapa yapa aşınmış ve yuvarlak haline gelmiş şimdi açamıyorum. Ne yapabilirim?

• Arkadaşlar benimde z580 bilgisayarıma çay döküldü tekrar açılmadı. Tamirciye gösterdim ama yapamadılar anakart değiştirmesi lazım uyumlu bi anakart bulabilir miyim bildiğiniz bir yer yardımcı olabilcek var mı teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut71 A kullanıcısına yanıt
    Kadıköy Yazıcıoğlu'nda çıkma ankart bulablirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatxp635

Arkadaşlar ben de 2 kez temizledim termal macun yenilemesi vs yaptım ama yeniden yenilemek istedim ancak klavyenin altındaki sol vida yıldız olmasına rağmen tak çıkar yapa yapa aşınmış ve yuvarlak haline gelmiş şimdi açamıyorum. Ne yapabilirim?
    Kargaburun pense ile vidayı kenarlarından tutarak çevirip çıkartabilirsiniz.
  • Temizlik yapan arkadaşlar, fan sesinde azalma oldu mu?Kaç zamandır açıp temizleyeceğim ancak halen yapamadım.Eğer faz sesinden kurtuluyorsak hemen açıp temizleyeceğim artık çekilmez bir hal aldı bu fan sesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Temizlik yapan arkadaşlar, fan sesinde azalma oldu mu?Kaç zamandır açıp temizleyeceğim ancak halen yapamadım.Eğer faz sesinden kurtuluyorsak hemen açıp temizleyeceğim artık çekilmez bir hal aldı bu fan sesi.
    termal macunu ve fanı temizledim fan sesizleşti daha
  • Selam. Bilmediğimden ve anlamadığımdan soruyorum z580'in anakartı sata harici ssd destekliyor mu ? (kanımca desteklemiyor ama yinede sormak ihtiyacı hissettim.)
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.