Şimdi Ara

Lenovo İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 saat önce lenovo z50 serisinden bir laptop aldım. 8gb 1tb 2gb özellikleri var kısaca.
    başlancıçta gereken kurulumu yaptım bitirdim. sadece ama sadece google chrome yükledim 2 3 siteye girdim sorun yoktu. sonra bir siteye daha girerken err_connectio_refused hatası aldım ve hemen arkasından mcafee internet bağlantı bilmemnesini güncelledi bildirimini aldım. bir daha da tövbe internete giremedim. hiçbir ayarını değiştirmedim sadece siteker arasında dolaşırken oldu. şimdi recovery yapıyorum. büyük ihtimalle yeniden aynı sorunla karşılaşacağım. lütfen bana bir çözüm bulun.

bu arada evde 6gb ram e sahip kısmen yeni bir lenovo marka pc daha var ve onda da aynı hatayı sadece google.com a girerken yaşıyorum. (diğer tarayıcıları 2 bilgisayarda da denedim girmiyor)
    işim ilginci yeni bilgisayarda sadece google.com a girebiliyorum. diğerinde google.com hariç her şeye giriliyor.

yardım edin lütfen internette aradım gerçekten bir çözümü yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atom1995

yaklaşık 1 saat önce lenovo z50 serisinden bir laptop aldım. 8gb 1tb 2gb özellikleri var kısaca.
    başlancıçta gereken kurulumu yaptım bitirdim. sadece ama sadece google chrome yükledim 2 3 siteye girdim sorun yoktu. sonra bir siteye daha girerken err_connectio_refused hatası aldım ve hemen arkasından mcafee internet bağlantı bilmemnesini güncelledi bildirimini aldım. bir daha da tövbe internete giremedim. hiçbir ayarını değiştirmedim sadece siteker arasında dolaşırken oldu. şimdi recovery yapıyorum. büyük ihtimalle yeniden aynı sorunla karşılaşacağım. lütfen bana bir çözüm bulun.

bu arada evde 6gb ram e sahip kısmen yeni bir lenovo marka pc daha var ve onda da aynı hatayı sadece google.com a girerken yaşıyorum. (diğer tarayıcıları 2 bilgisayarda da denedim girmiyor)
    işim ilginci yeni bilgisayarda sadece google.com a girebiliyorum. diğerinde google.com hariç her şeye giriliyor.

yardım edin lütfen internette aradım gerçekten bir çözümü yok

Ip kısımlarını sırasıyla

192.168.1.1
    255.255.255.0
    192.168.1.8

Şeklinde doldururmusunuz hani dns değiştirme kısmının üstündeki boşluklar

• hocam deneyeceğim fakat sorunun dns de olduğunu sanmıyorum. recovery bitmek üzere hemen deneyeceğim teşekkür ederim

Edit: Hocam recoverdan sonra hemen mcafee'nin update ini kapattım tüm korumalarını deaktif konuma getirdim sonra da programı kaldırdım sorun yok şimdilik eğer olursa DNS'yi deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom1995 -- 24 Eylül 2015; 4:32:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.