Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kronik Fan Cızırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün Vatan Bilgisayar'dan Lenovo Y50 model notebook satın aldım. Cihaz gayet kaliteli ve kullanması oldukça keyifli. Ancak bir problemim var. Cihazın fanlarından bir tanesi belirli aralıklarla 20 sn kadar cızırdıyor. Problemi internet üzerinden araştırırken yabancı sitelerde birçok kullanıcının aynı sorundan muzdarip olduğunu gördüm. Problemin kronik bir sorun olduğu konuşuluyor ve Lenovo'dan destek isteniyor. Merak ettiğim konu aramızda benimle aynı problemi yaşayan kullanıcılar var mıdır? Var ise söz konusu probleme ilişkin bir çözüm yolu bulabildiniz mi?

Saygılarımla.

Edit: Arkadaşlar söz konusu problemin uzunca tartışıldığı Lenovo forumu:

http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/Y50-Big-fan-pulsating-and-clicking/td-p/1648380

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurizarcemile -- 25 Ekim 2014; 19:48:34 >

• hurizarcemile kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bi sorun yok ama bendede gec açlma ve açılınca ekran kasılıyo sendede oyle bi sorun var mı?
  • Hayır, ben geç açılma yada geç kapanma gibi bir problem yaşamıyorum. Cihazı daha bugün Vatan Bilgisayar'dan aldım. Şu anda fark edebildiğim ve gayet rahatsız edici olan tek sorun fan cızırtısı sesidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.