Şimdi Ara

Leon 1.2 TSI DSG Style vs 1.4 TSI Style

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün yaris, ibiza ve punto arasında kalmıştım ancak ibizaya bakarken olay leona kadar geldi(arifin videosunu ararken nereye geldim gibi oldu ama yapacak bişi yok :D). Şu anda bu aracı almaya kesin karar verdim ancak fiyat olarak aralarında 2 bin tl olan bu iki model arasında kaldım. DSG 1.2TSI yaklaşık 2 bin tl daha pahalı.

Manuel araç tecrübem hemen hemen hiç yok bir yandan öğrenirim gibi hissediyorum bir yandan da DSG keyfi çekici geliyor. 1.2 motorun vergi ve yakıt tasarrufu avantajı da olacak ama bir yanda da 140bg arabanın gücü var. Şehir içi trafikte bu gücün pek bir anlamı olmaz gibi gelse de çekici geliyor. Sonuç olarak çok kararsız kaldım görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Bu araçları kullanan arkadaşlar konuya denk gelirlerse eğer yakıt tüketimlerini de yazarlarsa sevinirim.

Son bir not forumda çok denk geldim DSG problemli yazılarına yalnız buraya yazarken bunu gözardı ederseniz sevinirim =)

• madem manuel tecrübeniz fazla yok 1.2 alın.
  • Fr iyi seçenek ama sizin icin 1.2 daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir ekonomi devri hocam, 1.2 TSI DSG alın, keyfinize bakın.
  • Reno Clio ile 0.9 çıkardı. 0.9 oluyorsa 1.2 haydi haydi olur. Eksik ödediğin MTV, alırken daha ucuza alman yanına kar kalacak. 5 sene sonra satarken, o yıllarda belki de vergi avantajı daha da fazla olacağı için, 1.4'ten daha fazla paraya satacaksın. Düşünülecek fazla bir şey yok bence.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 1 Eylül 2013; 17:58:55 >
  • Manuel'in keyfi daha başkadır :)

Ben araç almadan önce leon'uda inceledim ama bana kalitesiz hissi verdi ve almadım. Bu arada manuel tecrübeniz yoksa otomatik alın
  • 1.4 tsı n yerini tutamaz elbette. manuel olması yakıtlarını arasında blkıde bariz fark oluşturmaz. fakat gel gelelim benzin fiyatlarından malesef o araçları seçeneklerimiz arasına koyamıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Performans beklentiniz varsa 1.2 TSI bu isteğinize tam olarak cevap veremez ancak ekonomik açıdan çok az bir katkısı olabilir yani arada performans ve ekonomi olarak iki seçenek var sizde bunu kendinize göre belirleyeceksiniz.Ancak bana sorsanız hangisi diye 1.2 TSI DSG yerine benim tercihim 1.4 TSI 140Ps manuel olur
    ki zaten bende Scirocco'yu alırken aynı şekilde yaptım ve memnunum.
  • 1.2 alın,kafanız rahat olsun yakıt konusunda.
  • 1.2 Tsi bayağı performanslı... Ben kullanıyorum. Yakıt tüketimi ise 6.5-7.5 litre arasında olacaktır... 1.2 Tsi DSG kombinasyonu Seat İbiza ile performans beklentilerine de cevap verebiliyor... Çok iyi gidiyor... AMa o oranda da yakıyor...
  • Peki arkadaşlar 1.2tsi motordan 1.6 tdi motor performansı alabilir miyim? İvmelenme olsun yokuşlarda yığılmama olsun?
  • 1.2 tsi turkiye icin daha iyi bir secim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik araba gerçekten büyük rahatlık eğer 1.2 nin performansı yetmezse chipletebilirisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.