Şimdi Ara

Leon Juke Egea bütçe max 70 000 TL/ ALINDI leon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60.000 bakım için 740tl fiyat aldım. Cam açma tuşlarının neyinden memnun kalmamışlar onu anlamadım. Az basarsanız bırakana kadar inip kalkıyor cam, çok basarsanız sonuna kadar inip kalkıyor. Altı üstü minicik plastik tuş. Elektrik aksamı zaten Golf ve A3 neyse bu da o. Kaputu açın parçaların üzerindeki etiketleri okuyun çoğunda VW logosu var zaten. Bir örnek vereyim daha net anlaşılır annemde Cruze var arada kullanıyorum. Uzun süre, peş peşe selektör atarsam arabayı kapatıp açana kadar selektör attırmıyor; bazen kafasına göre arıza lambası yakıyor, benzin çubuğu 0 gösteriyor arabayı kapatıp açana kadar düzelmiyor. Bu arıza lambası sorunuyla ilgili servise gidiyoruz kaydı bulamıyorlar, araba silmiş diyorlar. Ama ben ne eski aracım olan Polo'da, ne Leon'da bu sorunlarla karşılaşmadım. Şöyle bir olay da var Leon'da, Cruze'a göre çok daha kabiliyetli bir elektronik aksam kullanılmış. Cruze'da olmayan bir sürü elektronik oyuncak(start&stop, otomatik far, silecek, katlanır aynalar, sürüş modları, lastik basınç sensörleri vs...) Leon'da var buna rağmen arabanın daha bir kere kafasının karıştığını, bir kararsızlık yaşadığını görmedim.

Leon'da trim sesleri var, FR araçlarda süspansiyonlar çok sert bozuk yolda rahatsız edebilir, işçilik olarak C segmentinin biraz altında Golf ve Astra kadar değil bunlar doğru bunları kimse inkar etmiyor. Ama yok elektrik aksamı sorunlu, yok cam tuşları şöyle, yok servisi böyle; bunlar saçma sapan arabadan gram anlamayan adamların yaptığı boş eleştiriler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duellist kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumlarınız için

Bugün doğuş oto Çankaya ya sorduk ama ellerinde hiç araba yokmuş 2 ay sonra gelir diyolar. Yakın şehirlerdeki bayilerden arıycaz artık. Birde alor mavi istiyoruz onu bulmakta zor olacak

• Egea alınacaksa dizel bakın. leon alınacaksa tsi zaten iyi bir motor. juke için yorum yapmaya gerek yok. düşünmeyin bile.
  • Benim fikrim leon almanızdan yana 16.tdi ve dsg üstüne harika bi araç olur bu aralar benmde kafamı kurcalıyor.
  • Egea euroncape girdi mi son durumu bilmiyorum hala girmediyse bir sıkıntı var olabilir almanı tavsiye etmem.

• Juke almada ne alırsan. Sedan araç isteniyor ve hacım önemliyse 1.6 multijet 120 hp 300 torkuyla dizel lounge egea hiç fena durmuyor. Biraz daha tasarım öncekikli bir araç bakiyirsaniz leon alın derim ben. Kolay gelsin.

• Neden herkes Juke gömüyor ben Juke aldım :D Astra GTC T den sonra gayet ekonomik
  • Egeanin direksiyonundaki o eşek kadar logoyu kaldirirlarsa belki egea derim onun disinda leon.

Birde leonu gomen adamlar bi anlatsinlar bana fiat ne zamandir premium arac üretiyor, megan felan deseniz anlayacagimda. Leonla egea arasinda o kadar kalite farki yoktur.

• 74900 liste fiyatıyla Skoda Superb Active 1.4 TSI diyerek konuya farklı bir bakış açısı getireyim, şartlarınıza uyarsa mantıklı bir seçenek olur.

Araç 2 bin lira daha ucuzdu, yakın zamanda zam yemiş sanırım.

• 74e çıkarsanız tucson alabilirsiniz

• Bugün leon aldık 65.600 e 1.2 Tsi Led paket Sunroof büyük ekran renkte kırmızı ellerinde bide sadece led paketli apollı mavi ikisi arasında kalmıştık

Herkese teşekkürler yorumlar için.

• sarprr S kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin. İclerinden en mantikli olani almissiniz.

• Üçü arasından en doğru seçim gule gule kazasız belasız kullanin

• Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim merak ettiğim 65.200 liraya bu mu mantıklıydı yoksa 73500'e ecotsi 150 hp olan mı? Hatta 125 lik de buna çok yakın fiyat. Aslında bu işin sonu yok onu alana kadar şunu ekle falan ama aradaki fiyat farkı az. Fr'da bir çok şey standart. Bu arada bunları neden söyledim çünkü sene sonunda inşallah Leon alma niyetindeyiz. 1.2 tsi + led paket veya direkt 150 lik Fr. 1.2 olursa sadece led paket olmalı yoksa fiyat nerdeyse Fr seviyesine geliyor direkt Fr a geçilir.

Edit: Fr'ı en son 71'e veren bayi vardı pazarlık da yapmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 20 Ağustos 2016; 21:44:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı uğurlu olsun memnun kalacağınıza eminim adım gibi.

• Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    1.4 125lik 68000 e bıraktılar aslında ama hala soru işareti var keşke demeyiz umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: sarprr

1.4 125lik 68000 e bıraktılar aslında ama hala soru işareti var keşke demeyiz umarım

Öncelikle hayırlı olsun hocam ama 2500 TL sanki 1.4 için değerdi.Son bi kez düşünün bence.

• Başka marka düşünmüyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.